Verzamel je vakantieherinneringen!

Tijdens je vakantie wilt je kind natuurlijk niets liever dan vriendjes maken en alles onthouden wat zij of hij tegenkomt om aan de vriendjes thuis te vertellen.

Jippie heeft hiervoor twee super leuke vakantieboeken gemaakt. Het eerste boek is het vakantievriendenboek. Dit boek helpt je kind om vriendjes te maken en herinneringen op te schrijven. Met het nieuwe Vakantievriendenboek van Jippie kunnen kinderen hun nieuwe vakantievrienden alles vragen, gewoon in hun eigen taal: in het Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans en Deens.

Het tweede boek is het boek Vakantiereporter. Dit boek biedt ruimte om zelf je belevenissen op te schrijven en herinneringen zoals toegangskaartjes, snoeppapiertjes en bonnetjes in te plakken. Jippie stimuleert dat nog ’s omdat hij ook met allerlei vragen en grappige spelletjes komt. Een uniek souvenir voor en door

 

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

De allerleukste vakantie ooit

Van de cover alleen al word ik vrolijk. Mooie kleuren, lieve tekeningen…. Ik ben benieuwd …