Top 10 schoencadeautjes

Sinterklaas is bijna in het land dus het wordt tijd voor schoencadeautjes. Je wilt natuurlijk niet een kind overladen met prullaria. Maar wat zijn dan leuke cadeaus die niet te groot en duur zijn, maar waar je kind wel naar hartenlust mee kan spelen? Onze top 10 schoencadeautjes voor 2012:

 1. Bumpeez
  Deze nieuwe spaarrage is het ideale schoencadeautje. Scherp geprijsd en gegarandeerd uren speelplezier. Er zijn 100 verschillende “normale” Bumpeez en ook nog speciale Glow in de Dark Bumpeez. In de verrassingszakjes van € 2,99 zitten twee verschillende Bumpeez en twee omhulsels waarmee ze geweldig kunnen stuiteren. Kinderen kunnen de Bumpeez verzamelen – er is ook een verzamelalbum om de Bumpeez in te bewaren – en de strijd aangaan met vriendjes! Meer weten? Klik hier>>
 2. Style Me Up – Glitter Tattoos
  Een leuk en volledig knutselset voor meiden van 5 jaar tot 12 jaar. Hiermee kan je kind zelf stijlvolle glittertattoos te maken. De meegeleverde plaktattoos komen in allerlei vormen, zoals hartjes, sterren, bloemen en dieren en zijn van die kwaliteit dat ze goed blijven zitten zonder te irriteren. Met de bijgeleverde glitterstiften en glinster steentjes kunnen de tatoeages naar eigen smaak versiert worden. Meer weten? Klik hier>>
 3. Sassy Katvisjes
  Voor de allerkleinsten heerlijk speelgoed voor in bad. De set bestaat uit een vis en een kat. Beide badspeeltjes kan je in tweeën splitsen en op elkaar plaatsen zodat je grappige katvisjes krijgt. Pak elk figuurtje apart in en je hebt twee leuke schoencadeautjes. Meer weten? Klik hier>>
 4. Chocolade letter
  Je kan er gewoon niet omheen. Het is een traditie die in stand gehouden moet worden. En zeg nou zelf… Wat is er heerlijker dan een lekkere chocolade letter in je favoriete smaak.
 5. Lego Adventkalender
  Niet de goedkoopste, maar wel een cadeau waar kinderen de hele maand december (en daarna) plezier van hebben. Tot aan de kerst zit er in elk vakje een echt Lego bouwpakketje verstopt. Voor de meiden is er een Lego Friends variant en voor de jongens een Lego City. In de Lego Friends Adventskalender zit er bijvoorbeeld 2x een Lego Friends speelfiguurtje, maar ook een kerstboom, hondje en handtas. Meer weten? Klik hier>>
 6. SES Zeepjes Gieten
  Een educatief, maar vooral leuk knutselpakket voor meisjes. Smelt de zeep, strooi er glitters door en giet ze uit in de vormen. Wanneer de zeepjes zijn afgekoeld, kan je kind met behulp van de lintjes en kralen een mooie zeepketting maken. Dit vinden ze geweldig om in hun kamer op te hangen of om echt te gebruiken in de badkamer of toilet. En stiekem leren ze van alles over smelten en stollen. Meer weten? Klik hier>>
 7. Makedo Robot
  Met Makedo maakt je kind alles wat hij maar kunt verzinnen. In het pakket zitten constructie onderdelen die je eindeloos kunt hergebruiken. Zoek alleen wat recycle materiaal en ga aan de slag. In dit pakket zit ook een handleiding hoe je zoon met eigen recycle materiaal een robot maakt. Creatief denken dus! Meer weten? Klik hier>>
 8. Littlest Petshop Dansende Dierenvriendjes
  De diertjes van Littlest Petshop zijn al populair. Nieuw zijn deze Dansende Dierenvriendjes. Druk op de knop en deze diertjes dansen er op los. De kleine inktvis heeft haar sambaballen meegenomen om het juiste ritme aan te geven, het kleine kuikentje draagt een dansrokje en de kleine vriend in blauw heeft een funky zonnebril opgezet. Het feest kan dus beginnen! Meer weten? Klik hier>>
 9. Mixy Style
  Verras je dochter met deze nieuwe sieraden speelset waarmee ze zelf de mooiste armbanden en kettingen maakt. Dankzij het eenvoudige klik-systeem kun je de sieraden zo vaak als je wilt aanpassen. Deze set bestaat uit 50 onderdelen, waaronder een speciale “mystery bead”. Meer weten? Klik hier>>
 10. Artzooka! Paper Monsters
  In dit knutselpakket zit alles om eigen Artzooka monsters van papier te maken. Na het plezier van het knutselen, begint de pret pas echt. Bedenk de leukste verhalen en speel volop met de papieren monsters. Meer weten? Klik hier>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Waar moet je op letten bij het kopen van nieuwe meubels?

Het aanschaffen van een compleet nieuw interieur is natuurlijk hartstikke leuk. Je kunt diverse stijlen …