16 jaar

Mijn oudste zoon is vandaag jarig. 16 jaar is hij geworden en dat betekent dat ik nu al 16 jaar Trotse Moeder ben. En ik kan oprecht zeggen dat ik iedere dag geniet en me nog steeds bewust ben dat moeder-zijn niet vanzelfsprekend is.

Vandaag is het hele gezin thuis, vanwege de Corona maatregelen. We eten taart, hebben cadeautjes, geen bezoek maar wel telefoontjes. Het is een mooie dag met veel zon.

Elders in de wereld zijn veel mensen ziek, zorgverleners overwerkt, mensen in paniek. Hier is de luxe van stromend, schoon water, internet en voldoende eten. Mijn gedachten gaan speciaal uit naar mensen in landen waar de voorzieningen niet goed zijn en waar mensen vaak kwetsbaarder zijn dan hier….

Ik zie veel mooie initiatieven van mensen die anderen willen helpen. Ik hoop dat dat na deze “Corona-crisis” blijft, als ook de waardering voor de mensen die nu blijven werken.

Voor nu wens ik mensen sterkte en hoop ik dat iedereen gezond blijft.

Corona en kinderen

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De opvolger van anderhalvemetersamenleving is….

Helaas is het Woord van het Jaar ditmaal weer een Corona-gerelateerd woord. Vorig jaar was …

Share
Share