Ole, Pip

Als juf Kim jarig is, bedenkt Pip een dans. Fredo speelt erbij op zijn gitaar. Pip trekt een echte Spaanse jurk aan. En ze oefent vaak. Maar als het zover is, wil Fredo ineens niet meer. Durft Pip nu nog wel?

Recensie

Ole, Pip is een leuk boekje voor meisjes. Het gaat over een meisje pip die voor de verjaardag van haar juf een dans gaat doen. Het is een origineel verhaal. Op elke bladzijde staat een leuke tekening. Het boek is geschikt voor kinderen die al een redelijk kunnen lezen. De korte heldere zinnen zijn goed leesbaar. Maar je kunt dit vrolijk boekje natuurlijk ook in fases aan je zoon of dochter voorlezen…

Ole, Pip – Vivian den Hollander
Kinderboek, hardcover, 28 pagina’s, Van Holkema & Warendorf
AVI-niveau: E3

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Om 8 uur bij de Ark
Wauw, het is winter
Een hoofd om op te staan

About Pien

info@trotsemoeders.nl'

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …