Figuur-fit muesli van MyMuesli [recensie]

figurfit-produktDe Figurfit-Muesli is ideaal voor een evenwichtig en figuur-bewust dieet. Je ervaart de fruitige smaak van banaan, granaatappel, vijgen, aardbeien en bessen. Het aandeel vlozaden (lat. psyllium) dat deze muesli bevat heeft een vocht absorberend effect in je maag waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt. Overigens: iedere portie muesli bevat 43% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan beta-glucanen, natuurlijke voedingsvezels om je cholesterolniveau in evenwicht houdt.

Recensie
Wat een genot dat MyMuesli steeds weer nieuwe samenstellingen weet te bedenken. Het is namelijk heerlijk om ze iedere keer weer te recenseren 😉

Ook spannend, want ze zijn echt iedere keer anders. Deze MyMuesly heet FigurFit, Figuur-Fit dus, en past prima in het begin van het jaar waarin veel Trotse Moeders zich bezighouden met Goede Voornemens: gezond eten en misschien ook een beetje afvallen.

figure-fit-my-muesli-recensie-copyright-trotse-moeders-2

In deze mymuesli mix zitte havervlokken, gerstvlokken, roggevlokken, haverzemelen, zonnebloempitten en vlozaad. Maar er zit ook erg veel fruit in: vijgen, granaatappel, bananen, aardbeien en zwarte bessen. En die laatste ingrediënten maken dat deze mix heerlijk naar fruit smaakt.

Voor mij is de FigurFit een van de meest lekkere mymuesli’s. Ik vind deze heerlijk met wat Griekse of Turkse Yoghurt en na een schaaltje hiervan heb ik ook echt voldoende gegeten om de dag goed te kunnen beginnen. Aanrader dus!

figure-fit-my-muesli-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Deze figuur-fit MyMuesli bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Goede Voornemens 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat ze een …

Share
Share