De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

Het zevende deel alweer, over de Waanzinnige Boomhut. Iedere keer komen er 13 verdiepingen bij. Dat betekent dat we nu al de 91e verdieping bereiken. Ook goed om je kinderen de tafel van 13 te laten leren. Want hoeveel verdiepingen had het vijfde deel? En het volgende deel? Mijn kinderen rekenen dat maar al te graag uit. Nog liever lezen ze dit allernieuwste deel over De Waanzinnige Boomhut!

Inhoud
Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nog grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de tent van een waarzegster binnen en laat je toekomst voorspellen door Mevrouw Weetallesal, en besluit of je wel of juist niet op de geheimzinnige grote rode knop zult drukken…

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Mening
Mijn drie kinderen hebben bijna alle delen over De Waanzinnige Boomhut gelezen en blijven onverminderd enthousiast. Alle drie, terwijl ze toch ieder hun eigen smaak en voorkeur voor genre boeken hebben. Maar de humor in de boeken van Terry Denton en Andy Griffiths spreekt hen alle drie aan. En mij ook! Kijk maar eens naar onderstaande afbeelding uit het boek. Geweldig toch?

Het boek zit vol grappige dingen, zowel in tekst als in afbeeldingen.

De favoriete kamer van mijn jongste was “het onbewoond eiland”. Mijn oudste merkte wel op dat een eiland niet meer onbewoond is wanneer je er terecht komt….

Ik kan niet anders dan het enthousiasme van mijn kinderen delen. Petje af voor Terry & Andy die keer op keer een briljant boek afleveren. Ik geef de maximale score van 5 sterren voor alle 91 verdiepingen!

De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen – Terry Denton en Andy Griffiths
Boek 7 over de Waanzinnige Boomhut; vertaald door Arthur van de Vendel
Hardcover, 408 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

Er worden gelukkig weer 13 verdiepingen bij gebouwd, zo kun je aan het eind van het boek zien:

Voor alle delen over De Waanzinnige Boomhut, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Evi en Eenhoorn – Graphic Novel serie voor kinderen die houden van eenhoorns, roze en humor

Dana Simpson heeft een hele aantrekkelijke Graphic Novel serie gemaakt, volledig in kleur. De doelgroep …

Share
Share