The Big Sick

The Big Sick is nu uit op DVD en Blu-Ray. De film is uitgegeven door Remain in Light en duurt 120 minuten.

De film The Big Sick op DVD / Bluray bekijk / bestel je hier >>>>

Verhaal
Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje.

Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities.

Legendarisch producer Judd Apatow (Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids) heeft een reputatie om comedytalent te ontdekken, en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal veroveren. Nadat The Big Sick in première ging werd deze al snel uitgeroepen tot dé romantische komedie van het jaar.

Mening: wat een grappige, soms ontroerende maar vooral romantische film over een onverwachte liefde die ‘against all odds’ kan groeien. Prima acteerwerk en helemaal leuk om te zien wanneer je weet dat de film door Kumail en zijn echte vrouw geschreven is, over hun eigen ‘love story’. Aanrader!

Trailer:

De film The Big Sick op DVD / Bluray bekijk / bestel je hier >>>>

Share

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share