Speedlink CIUS: hippe draadloze muis: dressed to impress

Wie wist dat een computermuis behalve noodzakelijk, ook hip kon zijn? Ik niet, ik ken alleen de “standaard-muizen”. En ik gebruik ze dagelijks, ben erg onhandig wanneer ik alleen de touchpad en de toetsen kan gebruiken. Toen ik onderstaande informatie las, vond ik het eigenlijk bizar dat ik niet eerder een zo leuke ‘muis’ tegen gekomen ben. Waarom zou iets wat praktisch is, niet ook mooi zijn? Speedlink biedt beide.

Informatie
Met de draadloze CIUS breidt Speedlink haar line-up uit met een stijlvolle muis die ‘dressed to impress’ is. De muis is innovatief bekleed met textiel, is verkrijgbaar in drie kleuren en heeft blauw oplichtende zijkanten. Naast zijn uitgesproken looks, maakt de muis geen geluid dankzij de twee stille knoppen die het kikgeluid in vergelijking met standaard knoppen tot 90% reduceren. Of je nu op kantoor zit of in de trein, je collega’s of mede passagiers zullen niet gestoord worden door jou.

Wanneer je de muis niet gebruikt kun je hem gemakkelijk uit zetten met de aan/uit knop, zodat de muis niet plotseling in je tas toch aangaat. De robuuste 2.4GHz technologie zorgt voor gebruiksgemak binnen een radius van 8 meter. De krachtige, aanpasbare 1,600 dpi sensor neemt zelfs de kleinste beweging waar, waardoor hij uiterst accuraat is. De CIUS is beschikbaar met een grijze, blauwe of rode cover: voor ieder wat wils. De adviesprijs is € 14,99.

Mening
Oeh, deze is niet alleen mooi, maar voelt ook heerlijk aan! Zeker nu we een fijne hittegolf hebben is het heerlijk om textiel te voelen in plaats van kunststof. De Speedlink CIUS werkt prima en wat ik extra fijn vind, is dat hij stil is. Er zijn vast meer muizen die stil zijn, maar ik had er geen en vind het erg lekker om zo te werken.

En hij is echt hip: matzwart met rood textiel en dan ook nog aan beide kanten mooie blauwe lichtbanen wanneer hij aan staat. Wat ik ook erg goed vind, is dat er een batterij bij geleverd wordt. Je kunt echt meteen beginnen: ontvanger in de USB uitgang, muis aan en zonder vertraging beweegt de cursor met de muis mee en kun je muisstil klikken en werken. Prima!

Bekijk hier de Speedlink Cius op de site van Bol >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Kleuterfilm Ernest & Celestine – Winterpret

Ernest is een grote hongerige beer. Hij speelt graag muziek en eet jam. Hij is …

Share
Share