Nijntje: speelgoed voor de kleintjes

Nijntje, lief klein konijntje, nijntje….. Zo nu zit dat liedje waarschijnlijk ook in jouw hoofd 😉

Wie kent haar niet, het lieve konijntje nijntje. Een creatie van Dick Bruna die na ruim 60 jaar nog steeds populair is en niet alleen in Nederland! De schijnbare eenvoud waarmee Dick Bruna de herkenbare lijnen en strepen op papier wist te zetten om nijntje, haar familie en vriendjes en haar omgeving vorm te geven, is indrukwekkend. Ook de kleintjes van nu zijn nog dol op nijntje en het leuke is dat er nog steeds nieuwe producten verschijnen voor onze baby’s, dreumesen, peuters en kleuters.

Een aantal producten uit een nieuwe speelgoedlijn wil ik graag aan jullie laten zien. Het zijn poppen en accessoires waarmee eindeloos gespeeld kan worden, waarmee het fantasiespel van je kind gestimuleerd wordt en die nog aantrekkelijk staan in de (kinder)kamer ook! Een goede keuze dus wanneer je nog een (kraam)cadeautje zoekt.

Vrijwel alle speelgoedwinkels zullen producten van nijntje in het assortiment hebben. Zelf ben ik erg gecharmeerd van de speelsets van nijntje, waarmee je een hele nijnje-wereld kunt creëren met alle favorieten van jouw kind. Van het hondje van nijntje tot oom vliegenier en van een schoolomgeving tot het huis van nijntje.

Veel onderdelen en sets zijn los te koop, zoals de verschillende sets met speelfiguren. Er zijn ook iets grotere sets, die erg aangenaam geprijsd zijn zoals de school van nijntje en mijn persoonlijke favoriet: het huis van nijntje.

Dit huis is een compact meeneem-huis waar alle losse poppetjes en onderdelen in passen. Handig om mee te nemen naar opa en oma dus! Maar ook erg leuk om thuis mee te spelen, het huisje kan namelijk open en dan zie je een aantal verschillende kamers waar met de meegeleverde speelstukken heerlijk in gespeeld kan worden. Op de video helemaal bovenaan dit artikel, krijg je al een indruk. Leuk hè?

 

Hier de omschrijving van de leverancier: Als het huis van nijntje opengeklapt wordt, komen er vijf speelruimtes tevoorschijn! Set bevat exclusieve versie van nijntje en moeder pluis, plus het bed van nijntje, een badkuip, bank en bijzettafel. Alle onderdelen kunnen worden opgeborgen in het huis, dus extra handig voor speelplezier onderweg! Vader Pluis kan er los bijgekocht worden in een van de vele sets, maar nog leuker is om de set “de verjaardag van nijntje” ook een keer aan te schaffen. Dan heb je -naast een tafel en een verjaardagstaart- ook het hele gezin van nijntje en het schattige hondje Snuffie.

Klik hier om de nieuwe nijntje-spullen te bekijken / bestellen >>>>

Voor de nijntje-fans hieronder nog een korte video over 60 jaar nijntje:

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …