Nieuwe papjes voor de eerste hapjes

Nutricia maakt al sinds de jaren zestig ontbijtpapjes, die bij de laatste generaties bekend zijn onder de naam Bambix. Het merk is een begrip in de Nederlandse huishoudens. Voor veel baby’s is het eerste papje, uit de fles of uit een bordje, een Bambix-papje. En ik hoor van veel Trotse Moeders dat ook ná de baby-periode kinderen nog graag een ‘bordje Bambix’ eten, sommige moeders lusten er trouwens zelf ook wel pap van 😉

bambix-nutricia-foto-copyright-trotse-moedersEr zijn nu frisse, nieuwe verpakkingen voor twee pakken Bambix die de vrolijke titel “zonnig ontbijtpap” hebben gekregen. De twee ontbijtpapjes hebben een verbeterde productsamenstelling en bevatten geen toegevoegde suikers.

* Bambix Haverpapje onderscheidt zich door zorgvuldig geselecteerd havermeel (voor kinderen vanaf 6 maanden)

* Bambix Banaan-Sinaasappel bevat granen, sinaasappel, cornflakes en gepofte rijst (voor kinderen vanaf 1 jaar)

Vermoedelijk zal deze stralende verpakking een heleboel enthousiast geknoei niet in de weg staan, dus wens ik iedereen die deze Bambix gaat gebruiken een zonnig ontbijt toe!

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Oot Granola: gezond ontbijt in de brievenbus!

Wanneer je ontbijt met Oot Granola en yoghurt en er nog een stuk fruit bij …

Share
Share