Elke dag lekker koken [kookboek – 101 recepten]

Elke dag lekker koken….. ja dat willen we allemaal wel. Maar hoe doe je dat wanneer je kinderen tegen de tijd dat jij wilt gaan koken, te moe zijn om zichzelf te vermaken. En is lekker koken hetzelfde als lekker eten (in de ogen van je kinderen…)? Het blijft voor veel Trotse Moeders een uitdaging. En toch denk ik dat het boek Elke dag lekker koken voldoende inspaitatie geeft om juist niet te moeilijk gerechten te maken die door het hele gezin gewaardeerd kunnen worden!

Inhoud

In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: ‘Wat eten we vanavond?’ Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat nieuws om uit te proberen. Bovendien vind je tal van recepten voor salades, dressings en bijgerechten om je maaltijd helemaal compleet te maken. 

Ann-Christine Hellerup Brandt

Sinds 2007 verzamelt Ann-Christine Hellerup Brandt de lekkerste recepten op haar blog Valdemarsro. Het is een van de meest bezochte foodblogs van Denemarken.

Informatie

Elke dag lekker koken is uitgegeven als stevig hardcover kookboek door uitgeverij Deltas. Het bevat 320 pagina’s met 101 recepten. Dit kookboek bekijk / bestel je hier >>>>

Mening

Ik vind dit een prima kookboek. Echt haalbare recepten met duidelijke instructies. Veel gerechten die ook graag door kinderen worden gegeten en veel verschillende smaakvariaties. Echt een kookboek voor wanneer je graag iedere dag lekker wilt koken, maar dan binnen een bepaalde tijd en zonder lastige ingrediënten.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share