Prinsessia: De Prinselijke Kikker

DVD2150102_mi1_pd800_2Op de dvd Prinsessia: de prinselijke kikker staan vijf avonturen van de prinsessen van Prinsessia. In De prinselijke kikker wil Kamiel de prinsessen, die een grap met hem hebben uitgehaald, terugpakken. Tijdens een pyamafeestje in Pyamageest vertelt Iris over Hector met de Gouden Helm, Violet en Madeliefje willen de andere prinsessen laten geloven dat Hector echt bestaat. In Het prinsessenrecord proberen de prinsessen tijdens een weddenschap zo lang mogelijk wakker te blijven. In Prinsessie Politie wordt de muziekdoos van juf Flora gestolen en in De grens van een prinses hebben Linde en Iris ruzie met elkaar.
Kortom, er valt weer genoeg te beleven in Prinsessia!

imageRecensie
Mijn jongste dochter van 8 was erg blij met weer een dvd van Prinsessia! Volgens mij is ze direct na ontvangst gaan kijken terwijl ik boodschappen deed. ‘Prinsessia is gewoon leuk mama!’ Ik snap het ook wel, het is een sprookjeswereld met zoete kleurtjes en leuke avonturen die jonge meisjes aanspreken. De afleveringen zijn niet zo lang en dus heerlijk om even bij weg te dromen.

image Prinsessia is een product van Studio 100, net zoals bijvoorbeeld Kabouter Plop, K3 en Hotel 13. En dat zie je: aan de stijl van opnemen, aan de opbouw van de verhalen, aan de decors. En dat hoor je natuurlijk aan het Vlaamse accent. Niets mis mee, vooral mijn jongste geniet er nog eindeloos van …! (maar persoonlijk ben ik met twee dochters van 12 jaar en 8 dit genre wel een beetje ontgroeid).

Screenshot-2015-02-09- prinsessiaPrinsessia wordt regelmatig door de TROS op tv uitgezonden. Geweldig voor (kleine) meisjes! Uit ervaring weet ik dat kinderen er geen probleem mee hebben afleveringen meer dan eens te zien, sterker nog, ze doen soms niet liever, dus de aanschaf van een dvd is het echt wel waard!

Weet jij trouwens al wie wie is in Prinsessia? Hier bij Trotse Vaders kan je het allemaal teruglezen want er zijn vast meer Trotse Moeders zoals ik die het niet precies weten!

Prinsessia: De Prinselijke Kikker
Bekijk op bol.comDVD, 5 afleveringen, ongeveer 70 minuten, Studio 100
Bestel deze dvd hier >>>>

Wil je de trailer bekijken? Klik dan hier >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share