Nieuwe Sourcy-met-een-smaakje variant voor kinderen: water met appelsmaak

In onderstaand bericht kun je zien hoe mijn destijds 10-jarige dochter een water-met-een-fruitsmaakje uitprobeerde. Sourcy had toen drie smaken, speciaal voor kinderen, op de markt gebracht. Water met de smaak van banaan, aardbei of sinaasappel. Geen E-nummers, bubbels, zoetstoffen, suiker of zuren en door het smaakje, en de leuke vormgeving, een stuk aantrekkelijker voor kinderen dan “gewoon water”.

https://trotsemoeders.nl/2017/05/sourcy-water-met-een-fruit-smaakje-voor-kinderen-smaaktest-video/

Inmiddels is er een nieuwe smaak door Sourcy ontwikkeld: water met appelsmaak. We kregen een aantal pakjes toegestuurd om uit te proberen. En gelukkig viel ook deze variant in de smaak en is de keuze om kinderen iets te drinken te geven waar geen schadelijke stoffen in zitten weer groter geworden!

Volgens mijn dochter smaakt deze nieuwe Sourcy variant naar “water-met-appelsmaak” en niet naar appelsap. En dat ben ik met haar eens (want ook Trotse Moeders mogen dit drinken!). Lekker!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share