SES creative: borduren met veters [recensie]

ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-2Een mooie zomerdag in de vakantie, lekker met z’n tweetjes aan de tuintafel iets leuks doen … Lekker aan de gang met een SES product voor Trotse Moeders!

Daphne en ik hebben even een momentje voor ons genomen om iets leuks te doen. Ze vindt het heerlijk om even mijn aandacht voor zichzelf te hebben als haar zussen iets anders aan het doen zijn. We hebben een product van SES gekregen, dat “borduren met veters” heet … dat spreekt voor zich lijkt me!

Het uitpakken is altijd het spannendst.
Wat komt er uit de doos?
Hoeveel komt eruit?
Hoe ziet het eruit?
Hoe voelt het?
Wat kan ik ermee?

Zonder mijn uitleg had Daphne al snel door wat de bedoeling was. Eerst werden de voorgestanste dieren uit het karton gedrukt. Dat karton had ik persoonlijk iets dikker verwacht, dan was het iets steviger geweest.

ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Daarna werden de vrolijk gekleurde veters uit de zakjes gehaald en heeft ze met een nesteltje van een veter de voorgestanste rondjes eruit geprikt. Een rondje per dier was gekleurd. Ze kon mij al uitleggen dat je DAAR moest beginnen … en inderdaad, dat klopte! Wat heb ik toch een slimme dochter, haha!

ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Ik kreeg van haar het eendje om het een keertje voor te doen. Ik begon dus netjes bij het gekleurde rondje (zoals mij verteld was ?) en borduurde het hele eendje.

ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-7ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-7 ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-8
Daphne koos ervoor om de vlinder te borduren. Die was iets ingewikkelder, omdat de vlinder 2 verschillend gekleurde veters nodig had. Het viel me helemaal niet tegen hoe ze dat al voor elkaar kreeg! Trots poseerde ze met de geborduurde diertjes …

ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-10 ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-11

Nu hebben we ermee in de tuin gespeeld, maar dit speelgoed is ook uitermate geschikt om de kinderen zoet te houden tijdens het reizen, in bijvoorbeeld de auto of het vliegtuig. Ze kunnen zich er prima een poosje mee vermaken zodra ze door hebben hoe het werkt. Ook maken ze er niet al teveel rommel mee, dat is ook heel handig tijdens een reis.

ses-creative-borduren-rijgen-veters-recensie-copyright-trotse-moeders-1

En in ons geval werd ook het Engels even geoefend: ik kreeg van haar “the duck” en zelf borduurde ze “the butterfly”. Ook de gekleurde veters werden in het Engels benoemdc…”yellow”, “pink”, “green” …

Deze SES borduren met veters verdwijnt dus in mijn tas: altijd handig om bij me te hebben als we ergens zijn!

Dit SES creative pakket “borduren met veters”, bestel je hier >>>>

 

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

SES – Ik leer knippen [recensie]

Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat ik met mijn zoontje het …