Jungleboek van Walt Disney

Jungleboek gaat over een jongetje dat gevonden word in een rieten mandje in de jungle. En opgroeit in een wolvenfamilie. De wolven noemen hem Mowgli. De wolven leren hem de taal van de dieren en alles wat een wolf moet kunnen. Mogli leert rennen als een wolf. Hij leert achter zijn oor te krabben als een wolf. Maar Shere Khan, de gevaarlijke tijger wil hem opeten. Het word voor Mogli te gevaarlijk in de jungle. Maar Mogli wil niet weg, hij voelt zich thuis in de jungle. Als het donker is willen ze Mogli terug brengen naar de mensenwereld. Onderweg daar naartoe beleven ze een spannend avontuur. Maar Mogli wil nog steeds niet naar de mensenwereld tot hij een iets ziet wat hij nog nooit heeft gezien, een anders mens, een meisje. Nu weten de dieren uit de jungle dat ze Mogli niet snel meer terug zullen zien in de jungle.

Recensie
Jungleboek is een erg leuk en mooi uitziend boek. Met erg mooie illustraties. Het boek komt uit een serie van de Disney boekenclub. Mijn dochter van 3 vind het een erg leuk boek, maar ook mijn oudste kinderen van 5 jaar en 7 jaar vinden het nog erg leuk. Bestel je de boeken bij de boekenclub dat zit er standaard een luister cd bij. Ideaal! Mijn oudste kinderen vinden het erg leuk om  op hun kamer met een koptelefoon op te luisteren naar de mooie en soms spannende verhalen.

De boeken van de Disney Club zijn een aanrader. En zeker ook dit boek! Voor meer informatie over dit boek en de Disney Club ga je naar www.disneyclub.nl.

Lees meer:
Boekenclub recensie: Wat het lieveheersbeestje hoorde
Win vrijkaarten voor Winnie de Poeh film
Russisch ‘vogelkindje’ groeide op in volière

Share

About Grietje Ekkelenkamp

e.e.ekkelenkamp@hetnet.nl'
Ik ben Grietje Ekkelenkamp en woon in Gramsbergen. Ik ben 30 jaar oud en heb 3 kinderen. Een dochter van 7, Rianne. Een zoon van 6, Evan. En een dochter van 4 jaar oud, Alice. Toen Alice 2 jaar was is bij haar Leukemie geconstateerd. Ze moet 2 jaar chemo-en en die 2 jaar is 23 januari voorbij. En dan hopen we dat de leukemie niet meer terug komt. Voor dat Rianne werd geboren was ik kraamverzorgster, dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Maar voor mijn gevoel was dit niet te combineren met kleine kinderen. Ik hoop dit later wel weer op te pakken. Ik werk nu als verzorgende in de thuiszorg.

Check Also

Zeg kleine eekhoorn..

Een informatief prentenboek voor peuters en kleuters over dieren in de natuur. Plum is door …

Share
Share