Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa Tosca Menten

Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa: het nieuwe boek van Tosca Menten

Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa Tosca MentenDummie de Mummie en het geheim van Toemsa is alweer het negende deel in de Dummie de Mummie serie, geschreven door Tosca Menten en uitgegeven door Van Goor. Het hardcover boek telt 296 pagina’s en is <HIER>  te bekijken / bestellen.

Inhoud
Maashi! Dummie en Goos gaan op schoolreisje. In de dierentuin ontmoeten ze krokodillenverzorger Hamid en zijn lievelingskrokodil Toemsa. Tot Hamids verdriet moet Toemsa binnenkort verhuizen. Alleen een wonder kan dat nog tegenhouden. Kon Toemsa maar iets bijzonders doen tijdens de jubileumparade in de dierentuin. Maar krokodillen kun je niks leren. Of wel?

Toemsa blijkt een geheim te hebben en als Dummie dat per ongeluk ontdekt, is er opeens weer hoop. Samen met Goos en Hamid bedenkt hij een waanzinnig plan. Maar daar lijkt niet iedereen even blij mee te zijn. Op de dag van de parade gaat er iets afschuwelijk mis…

Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa Tosca Menten Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa Tosca Menten

Mening
Ik houd enorm van de humor van Tosca Menten. Ze schrijft op zo’n ontspannen en heerlijke manier, dat haar boeken niet alleen leuk zijn voor kinderen om zelf te lezen, maar ook leuk om voor te lezen. Ook dit deel is weer een pareltje. Ik ben Dummie en Goos nog lang niet beu!

Bekijk op bol.com

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …