Kerstmis 2015 bij Trotse Moeders

In de aanloop naar de kerstperiode ben ik door veel mediapartners en andere mensen waarmee ik samenwerk, verrast met allerlei leuke (en lekkere) cadeautjes. In mijn nieuwe kantoor staat een vrolijke kerstboom en we hebben al een heleboel kerstkaarten binnen. Maar het meest blij ben ik met onderstaande kerstkaart:

kerst-2015-trotse-moeders

Mijn lieve dochter heeft deze helemaal zelf voor mij gemaakt. Hij hangt op een ere-plaatsje in mijn kantoor en ik smelt iedere keer weer wanneer ik er naar kijk!

Deze kerstdagen gaan we met ons gezin genieten. Spelletjes doen, (voor)lezen, wandelen met de hond, bij lieve familie op bezoek. En dus gaat mijn laptop dicht en focus ik me drie dagen lang alleen maar op mijn grootste geschenk: mijn drie kinderen. En natuurlijk op mijn dierbare familie!

Ik wens jullie allemaal hele fijne Kerstdagen! Ik hoop dat ieder van jullie er enorm van kan genieten!
Karina.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share