unicef

Kus mee voor UNICEF

pampers en unicef

Pampers zet zich al 5 jaar samen met UNICEF in voor tetanusvaccins. Dit om tetanus bij moeders en pasgeboren baby’s wereldwijd uit te bannen. Naast de reguliere ‘1 pak = 1 vaccin’ campagne is er nu wel een hele leuke actie. Pampers doneert namelijk tetanusvaccins aan UNICEF voor iedere geuploade kus!

Met het uploaden van een virtuele kus op www.hyves.nl/pampers-unicef kan vanaf 1 oktober iedereen een moeder en pasgeboren baby aan de andere kant van de wereld helpen beschermen tegen de levensbedreigende ziekte tetanus. Voor iedere kus doneert Pampers namelijk een tetanusvaccin aan UNICEF, met als doelstelling om wereldwijd 100.000 virtuele kussen te ontvangen en deze om te zetten in een donatie van 100.000 vaccins.

Pampers tetanusvaccin actieAls startsein van de nieuwe campagne lieten Pampers en UNICEF 500 liefdeslichtjes de lucht in. Deze lichtgevende ballonnen symboliseren 500 virtuele kussen: het aantal tetanusvaccins dat Pampers aan UNICEF als startgift doneert. Met deze eerste donatie hoopt Pampers heel Nederland te stimuleren om hun liefde te tonen via het uploaden van virtuele kusjes.

Ook een virtuele kus geven? Dat kan je hier doen>>

Lees ook:
De blijste baby van Nederland
Kinderen juichen in stijl met Pampers
Unicef: “Ouderschap te kort en kinderopvang te duur”

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Coronavaccinatie voor jongeren vanaf 12 jaar met medisch risico

Jongeren van 12 tot en met 17 jaar met een kwetsbare gezondheid lopen verhoogd risico …

Share
Share