Nieuwe K3 liedjes – video’s

Hoewel de nieuwe CD van de ‘nieuwe’ K3 nog opgenomen moet worden waarop Hanne, Marthe en Klaasje zowel oude als nieuwe hits samen gaan zingen, waren er tijdens de finale al een aantal liedjes te horen die we straks op de nieuwe K3 dubbel CD terug zullen horen. Hieronder kun je ze alvast horen:

De kus van de juf:

Jij bent de bom

Yodelee

Als het binnenregent

Kusjessoldaten

En natuurlijk 10.000 luchtballonnen:

Bekijk op bol.comDe nieuwe K3 dubbel-CD alvast bestellen kan hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share