Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de Party Popper open en jouw speciale poppetje verschijnt in een regen van confetti. 

Iedere Teenie heeft een uniek stijl, draagt een trendy outfit dat past bij het thema en komt met schattige accessoires. 

Omschrijving:

Het laten ‘poppen’ van de confettie is heel makkelijk. Om de koker zit onder het plastic een beschrijving hoe de party popper moet gebruiken. Makkelijker kan bijna niet voor de kinderen die hem gaan gebruiken.

De confectie wordt er uitgeschoten door middel van een grote springveer en dat maakt deze poppers veel veiliger voor je kinderen dan andere party poppers. Wil je aan je feestje wat confetti toevoegen dan is dit ideaal. Het opruimen van de confetti hoeft niet veel werk te zijn, want het verspreidt zich niet ver door de ruimte. Daarbij zit er tussen de confetti leuke plaatjes die ze kunnen gebruiken bij knutselen.

Als de confetti er eenmaal uit is gesprongen komt er een poppetje tevoorschijn waar je kind mee kan spelen. Er zijn in totaal vijfentwintig Teenies te sparen. Onderin de buis vindt je nog een accessoire voor de Teenie.

 

Mening: 

Ondanks het feit dat ik het erg leuk uit vindt zien en mijn dochter enthousiast over het product is, wil ik er toch een klein puntje van kritiek aan toevoegen, want er zit namelijk meer plastic afval rond het product dan de Teenie en de accessoire zelf. Vindt je dit nu geen enkel probleem, of wil je graag wat extra feestplezier toevoegen dan is de Party Pop Teenies ideaal en veilig. Geschikt voor de leeftijd van 4 – 10 jaar.

De Party Pop Teeniesbestel je hier >>>>

About Angela Aagenborg

Mijn naam is Angela, ik ben 39 jaar oud, echtgenote sinds 2002 en moeder van twee kinderen (2007 & 2011). Als kind hield ik dagboeken bij en schreef ik af en toe een verhaaltje. In 2003 begon ik met het schrijven van mijn eerste roman en in 2006 zette ik mijn eerste blogwoorden op internet. Nu, twaalf jaar later, heb ik vele blogs, column, artikelen geschreven en staan er zo'n twaalf boeken met mijn naam erop in de kast. In 2018 schreef ik een wielerroman en een chicklit, beiden 'wachten' op een uitgeverij.

Check Also

Wobbly Worm – behendigheidspel [recensie]

Wobbly de Worm is uit de appelboom gevallen en is een beetje misselijk! Gooi zo …