Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de Party Popper open en jouw speciale poppetje verschijnt in een regen van confetti. 

Iedere Teenie heeft een uniek stijl, draagt een trendy outfit dat past bij het thema en komt met schattige accessoires. 

Omschrijving:

Het laten ‘poppen’ van de confettie is heel makkelijk. Om de koker zit onder het plastic een beschrijving hoe de party popper moet gebruiken. Makkelijker kan bijna niet voor de kinderen die hem gaan gebruiken.

De confectie wordt er uitgeschoten door middel van een grote springveer en dat maakt deze poppers veel veiliger voor je kinderen dan andere party poppers. Wil je aan je feestje wat confetti toevoegen dan is dit ideaal. Het opruimen van de confetti hoeft niet veel werk te zijn, want het verspreidt zich niet ver door de ruimte. Daarbij zit er tussen de confetti leuke plaatjes die ze kunnen gebruiken bij knutselen.

Als de confetti er eenmaal uit is gesprongen komt er een poppetje tevoorschijn waar je kind mee kan spelen. Er zijn in totaal vijfentwintig Teenies te sparen. Onderin de buis vindt je nog een accessoire voor de Teenie.

 

Mening: 

Ondanks het feit dat ik het erg leuk uit vindt zien en mijn dochter enthousiast over het product is, wil ik er toch een klein puntje van kritiek aan toevoegen, want er zit namelijk meer plastic afval rond het product dan de Teenie en de accessoire zelf. Vindt je dit nu geen enkel probleem, of wil je graag wat extra feestplezier toevoegen dan is de Party Pop Teenies ideaal en veilig. Geschikt voor de leeftijd van 4 – 10 jaar.

De Party Pop Teeniesbestel je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wobbly Worm – behendigheidspel [recensie]

Wobbly de Worm is uit de appelboom gevallen en is een beetje misselijk! Gooi zo …