Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de Party Popper open en jouw speciale poppetje verschijnt in een regen van confetti. 

Iedere Teenie heeft een uniek stijl, draagt een trendy outfit dat past bij het thema en komt met schattige accessoires. 

Omschrijving:

Het laten ‘poppen’ van de confettie is heel makkelijk. Om de koker zit onder het plastic een beschrijving hoe de party popper moet gebruiken. Makkelijker kan bijna niet voor de kinderen die hem gaan gebruiken.

De confectie wordt er uitgeschoten door middel van een grote springveer en dat maakt deze poppers veel veiliger voor je kinderen dan andere party poppers. Wil je aan je feestje wat confetti toevoegen dan is dit ideaal. Het opruimen van de confetti hoeft niet veel werk te zijn, want het verspreidt zich niet ver door de ruimte. Daarbij zit er tussen de confetti leuke plaatjes die ze kunnen gebruiken bij knutselen.

Als de confetti er eenmaal uit is gesprongen komt er een poppetje tevoorschijn waar je kind mee kan spelen. Er zijn in totaal vijfentwintig Teenies te sparen. Onderin de buis vindt je nog een accessoire voor de Teenie.

 

Mening: 

Ondanks het feit dat ik het erg leuk uit vindt zien en mijn dochter enthousiast over het product is, wil ik er toch een klein puntje van kritiek aan toevoegen, want er zit namelijk meer plastic afval rond het product dan de Teenie en de accessoire zelf. Vindt je dit nu geen enkel probleem, of wil je graag wat extra feestplezier toevoegen dan is de Party Pop Teenies ideaal en veilig. Geschikt voor de leeftijd van 4 – 10 jaar.

De Party Pop Teeniesbestel je hier >>>>

About Angela Stegeman

79.angela@gmail.com'
Mijn naam is Angela. Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Blogger en schrijver sinds 2006. Ik heb sinds 1998 de ziekte ME/CVS. Daardoor heb ik een continu gebrek aan energie heb en ben ik ernstig beperkt. Denk aan een continu durende lockdown ;-). Verder ben ik heel gelukkig hoor! Ik ben de trotse moeder van dochter Elize (2007) en zoon Samuël (2011). Beiden hebben zo hun eigen problemen en zijn anders dan anderen. Dat is uitdagend, maar ook heel erg leuk.

Check Also

Wobbly Worm – behendigheidspel [recensie]

Wobbly de Worm is uit de appelboom gevallen en is een beetje misselijk! Gooi zo …