Vipsleeper slaapzakken van smallvips

Smallvips is een bedrijf van twee Nederlandse moeders die veel producten ontwikkelen en verkopen op vooral het gebied van slapen. Zo ook de de 4 seizoenen vipsleeper. Deze bestaat uit twee verschillende slaapzakken: een dunne zomer slaapzak van 100% bamboe en een dikke herfst slaapzak van fijn gestructureerde fleecestof. Het is mogelijk om deze samen te gebruiken als winterslaapzak of alleen de dikke slaapzak in de lente en herfst en als het echt warm is alleen de dunne slaapzak.

De slaapzakken zijn van mooie stoffen en ze zijn allebei erg zacht. Vooral de slaapzak van fleece ziet er heel knuffelbaar uit. Alles is netjes afgewerkt. Dit is vooral belangrijk aan de binnenkant waar de ritsen zitten. Fijn dat hier goed over na gedacht is. De losse slaapzakken zijn makkelijk in elkaar te ritsen tot één slaapzak. Slleen met de mouwtjes zijn ze wat lastiger om in elkaar te vouwen. Bij het wassen is het wel het handigste dat je ze uit elkaar haalt. In elkaar drogen de slaapzakken erg traag en los van elkaar zijn ze binnen een paar uurtjes droog.

De Vipsleeper ziet er erg mooi uit. De zomerslaapzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lente/herfst slaapzak is met een synthetische vezel te koop in het grijs. De lente/herfst slaapzak is ook te koop met een bamboevezel en dan in leuke verschillende kleuren. Ook is er een vipsleeper met de mogelijkheid om je kindje in de slaapzak in de autostoel vast te maken. De dunne zomerslaapzakken zijn gemaakt van bamboevezel wat zich aanpast aan de omgevingstemperatuur als het erg warm is voelt de stof juist koel aan en andersom. Daarmee is bamboe natuurlijk erg geschikt om er slaapzakken van te maken.

Het is op zich erg handig om een vier seizoenen slaapzak te hebben, maar vooral als je kind wat ouder is. De dreumes en peuter leeftijd, zal maar zeggen. De allerkleinsten groeien zo snel dat dit eigenlijk niet loont. Verder denk ik wel dat de zomerslaapzak vaak te dun is voor mijn zoon; zijn slaapkamer is erg koel en de Nederlandse zomers zijn niet altijd zo warm. Maar dit is natuurlijk bij elk kind en in elk huishouden anders. Het is echt een super slaapzak van een goede kwaliteit waarmee je elke dag kan bepalen hoe je hem wilt gebruiken. Waar je ook bent en welke temperatuur het ook is.

Bekijk hier alle Vipsleeper slaapzakken>>

Share

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share