Video van de week: baby van 8 weken hoort voor het eerst stem van de moeder

Medisch is er grote vooruitgang in het behandelen van (aangeboren) blindheid en doofheid. Het komt dus nu regelmatig voor dat dove kindertjes opeens de stem van hun vader of moeder – voor het eerst – kunnen horen. En dat levert ook bijna altijd ontroerende momenten op, zoals hier de reactie van de baby die nu opeens de stem van haar Trotse Moeder kan horen:

Een soortgelijke video, maar dan met een driejarig meisje dat na aangeboren doofheid, opeens de stem van haar vader kan horen is te zien op trotsevaders.nl.

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …