Club van Sinterklaas een eigen film

De opnames zijn al begonnen, maar wij moeten nog even wachten. De eerste Sinterklaasfilm van de enige echte Club van Sinterklaas komt namelijk binnenkort uit. Al vanaf 1999 zijn de pieten van De Club van Sinterklaas elk jaar weer te zien bij RTL 4, Telekids en daarvoor Jetix (Fox Kids). Nu komen ze ook met een film: De Club van Sinterklaas & het Geheim van de Speelgoeddokter.

Ieder kind kent ze wel: Muziekpiet, Testpiet, Profpiet, Coole Piet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet, Kluspiet, Hulppiet en Hokuspokuspiet. Bij de namen alleen al krijg ik trek in die heerlijk pepernoten en chocoladeletters. En al deze bekende pieten en lekkernijen zijn natuurlijk weer te zien in deze spannende film.

In de film zul je allemaal bekende koppen tegenkomen. Ze hebben namelijk een leuk cast samengesteld. Charly Luske, Wilbert Gieske en Victora Koblenko kun je terugzien in de film die vanaf 3 oktober in de bioscopen te zien zal zijn.

Het verhaal
Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, zegt hij onaardige dingen en gedraagt hij zich vreemd. Wat is er met Sinterklaas gebeurd? En wat deed die Speelgoeddokter op het kasteel? Het zijn Mees en zijn buurmeisje Katja die ontdekken wat er met Sinterklaas aan de hand is en wat het geheim is van de eigenaardige Speelgoeddokter. Pakjesavond loopt gevaar en ze moeten zo snel mogelijk de Pieten van De Club van Sinterklaas waarschuwen! Gaat het de Club Pieten en Mees & Katja lukken tijdig de Speelgoeddokter te ontmaskeren? Slagen zij erin Pakjesavond dit jaar toch nog door te laten gaan?

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …

Share
Share