Mama’s blij met cooltouch kraan

Kinderen houden van water. Ze kunnen zich lang vermaken in een lekker warm bad of volledig ontspannen tijdens het douchen. Voor Trotse Moeders (en Vaders) staat veiligheid altijd voorop.

Je wilt zeker weten dat je kindje zich niet kan branden aan heet water of een te hete kraan. De Grohe Grohtherm 1000 New is een nieuwe veilige thermostaatkraan die nooit te heet wordt. Fijn voor mama’s dus en fijn voor kinderen!

GROHE_THM1000_NEW3

Veilig badderen
Voor een baby is het bad echt nog te groot. Gebruik dus een babybadje. Deze kun je op een standaard zetten of gewoon in het grote bad zetten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je er goed bij kunt. Er zijn speciale antislipmatjes of antislipstickers te koop zodat je baby niet zo makkelijk kan wegglijden. Pas wanneer de baby echt goed kan zitten, meestal vanaf een maand of acht, hoef je de baby niet meer continu vast te houden. Zo’n klein mensje kan zo genieten van een badje. Pak er een beker bij en giet het warme water over het buikje en hoofdje van de baby. Zo blijft je baby goed warm en kan hij/zij wennen aan water. Hoe groter je kindje wordt hoe meer hij of zij zal gaan ontdekken. Die glimmende mooie kraan boven zijn hoofdje kan dan een magische aantrekkingskracht hebben. Maar zo’n kraan, zelfs een thermostaatkraan, kan verraderlijk heet worden.

GROHE_THM1000_NEW2

Met de nieuwe Grohe Grohtherm 1000 New kan je kindje zijn handjes nooit branden. De solide metalen body van de kraan wordt nooit te heet dankzij de 100% GROHE Cooltouch® technologie. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door een koudwater kanaal. Hierdoor blijft de buitenkant van de kraan koel.

Grotere kindjes kunnen wel in het grote bad. Het spreekt voor zich dat je je kindje nooit alleen laat in bad. Laat de telefoon maar rinkelen dus en zorg dat je alle spullen die je nodig hebt van tevoren klaar hebt gelegd. Vergeet het fototoestel niet! De mooiste plaatjes maak je van je baby in bad. Zorg er altijd voor dat het water in bad niet te hoog staat. Het kindje moet er in kunnen liggen zonder onder water te komen. Een klein laagje water kan al genoeg zijn om in te verdrinken. Wees dus alert en gebruik geen badolie. De olie maakt het bad extra glad. Met de Grohe Grohtherm 1000 New hoef je niet bang te zijn dat je ondernemende peuter in een onbewaakt moment aan de kraan gaat draaien. Door de Safestop kan de temperatuur van het water nooit zomaar boven de 38 graden worden gedraaid.

Samen badderen
Wat ook heerlijk is, is om lekker samen met je kindje onder de douche of in bad te stappen. Dat warme lijfje tegen je aan is het ultieme mama gevoel. Neem de tijd om te genieten van dit heerlijke moment. De band tussen moeder en kind wordt tijdens deze genietmomentjes verstevigd. Zing zacht liedjes voor je kindje of ga mee in het spel van je dreumes, peuter of kleuter. Met de Grohe Grohtherm 1000 New kunnen ook de mama’s volledig ontspannen.

GROHE_THM1000_NEW1 GROHE_keyvisual_small

Zelf in bad
Vanaf een jaar of zes kunnen kinderen zelfstandig douchen of in bad. Fijn voor de kinderenen fijn voor de Trotse Moeders! Laat ze een keer goed zien hoe ze zich goed wassen en afdrogen. Dus ook tussen de tenen en achter de oren. En laat ze dan lekker aanklooien. Het zal het zelfvertrouwen van je stoere meid of jongen goed doen. En natuurlijk is het makkelijker ze dat vertrouwen te geven wanneer je weet dat de bad- of douchekraan 100% save is.

De coole kraan
De Grohe Grohtherm 1000 New thermostaatkraan voor bad en douche is heel veilig door de cooltouch body en de safestop op de watertemperatuur. Naast veiligheid en comfort biedt de thermostaatkraan ook waterbesparende functies. Daar worden mama’s ook blij van. Veilig voor de kids, goed voor het milieu en prettig voor de portemonnee. Richtprijs voor de ‘coole’ douchekraan is € 242,-, voor de badkraan is de richtprijs € 309,-

GROHE_THM1000_NEW4 extra_visual_v1_medium

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Koude maaltijdsalade – [recept]

Met dit warme weer, is het erg belangrijk om toch voldoende en gezond te blijven …