Even voorstellen: Trotse Moeder Sigrid

Screenshot 2014-02-23 at 07.50.01In het voorstelrondje om de gezichten achter de blogs en recensies op de website van Trotse Moeders te leren kennen, mag Sigrid natuurlijk niet ontbreken. Sigrid schrijft al ruim een jaar voor Trotse Moeders en plaatst behalve recensies ook regelmatig heerlijk recepten. Ze stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Sigrid en ik ben de trotse moeder van een lieve spontane jongen genaamd Niels (2009) en zijn vrolijke maar ook ondeugende zusje heet Rixt (2012). Samen met Theun wonen wij in een klein dorpje in Friesland. Daarnaast wonen er ook nog 2 katten, 3 konijnen en 2 kippen bij ons.

Ik ben werkzaam als dierenartsassistente, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. In het dorp zet ik mij in voor diverse activiteiten, wat soms een hoop tijd kost maar waar ik ook weer veel voldoening uit haal. Verder vul ik mijn dagen met het lezen van tijdschriften en ben ik wekelijks in de sportschool te vinden.

Leuke uitjes met het gezin, of met vriendinnen geven me de energie om het dagelijks leven met een glimlach te beleven. Dat ook ik mijn steentje mag bijdragen aan  TrotseMoeders.nl is iets waar ik best een beetje trots op ben.

 

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Verras je moeder met het mooiste horloge

Zo zoek je een mooi horloge voor een moeder uit Wil je je moeder verrassen …