Halloween; DIY versus kopen

Halloween is een oude feestdag die niet in elk land gevierd wordt. Deze feestdag is voornamelijk populair in engelstalige landen. Dit betekent niet dat het geen leuke feestdag is om in Nederland te vieren, integendeel zelfs, het wordt met de jaren steeds populairder. Maar Halloween kan ook een dure feestdag zijn om te vieren. Het is namelijk vooral de Halloween sfeer waar mensen van genieten en deze wordt alleen nagebootst door de huizen te versieren en de snacks te maken. Maar hoe kan je op een goedkope manier halloween vieren? Wij kijken ernaar in dit artikel. Is het handiger om dingen zelf te doen voor halloween of kan je deze beter kopen?

De Kostuums

Een halloween kostuum is natuurlijk een van de grootste onderdelen van halloween. Maar is het halloween kostuum makkelijk te maken? Dit ligt aan het kostuum dat je aan wilt. Een iron man pak zal enorm moeilijk zijn om zelf te maken zonder 3D printer, maar een iron man pak kopen kan makkelijk geregeld worden met één knop op je mobiel. Natuurlijk valt een halloween kostuum dames meestal niet in de smaak, door de oversexualisatie ervan. In dit soort gevallen is het misschien handig om toch zelf een kostuum te maken als je hier budget voor hebt. Als je niet handig bent is het zonde van het geld om het zelf te maken.

De Versiering

Voor de versiering van halloween is zowel het zelfmaken van versiering als het kopen van versiering goed mogelijk. Slingers en ander soort dergelijke versiering kunnen makkelijk zelf gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de pompoenen die amerikanen jaarlijks zelf uitsnijden voor de versiering. Maar in andere gevallen is het handiger om versiering te kopen. Vooral als je met lichteffecten aan de gang wilt is het goed om deze kant en klaar aan te schaffen.

Het Drinken en Eten

In Nederland is het moeilijk om aan halloween gerelateerd eten en drinken te komen. En mocht dit er wel zijn dan kan dit al makkelijk een vermogen kosten vergeleken met reguliere producten. Daarom adviseren wij om voor het eten en drinken te kiezen voor het zelf maken van de snacks en drankjes in plaats van het aanschaffen ervan. Het internet staat namelijk vol met recepten die bedoeld zijn om te serveren tijdens Halloween. Zoek goed naar makkelijke recepten, zodat jij niet uren bezig bent met het maken van snacks.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Zo kleed je je eettafel gezellig aan voor het kerstdiner

De kerstdagen zijn weer in aantocht en dat betekent: het kerstdiner! Mag jij dit jaar …

Share
Share