2016: hoe mijn verjaardag anders liep dan verwacht [persoonlijke blog]

Mijn verjaardag…. Kennelijk is dat géén dag die normaal kan verlopen. Misschien komt het wel doordat mijn eerste verjaardag ook al bijzonder was. Screenshot 2016-08-04 at 20.37.34Op die dag werd mijn broer geboren! Sindsdien zijn we ieder jaar op dezelfde dag jarig. Zijn vrouw en mijn man overigens ook, maar dan op 19 juli.

Vorig jaar zaten we een week aan de Vinkeveense plassen, op een landje van mijn zwager. Een week met stralend weer, ruim 30 graden, heerlijk! Behalve…. op mijn verjaardag. Toen hadden we de hele dag regen. We hebben ons prima vermaakt met een Harry-Potter-marathon, maar het liep anders dan verwacht!

Dit jaar. We zouden eerst op bezoek gaan bij een dierbare vriendin die in Noord-Limburg woont en daarna doorrijden naar een prachtig huis van Resort Maastricht om daar, samen met mijn ouders, een paar dagen vakantie te houden, afgesloten door een bezoek aan GaiaZOO. Helaas werd gisteravond mijn dochter erg ziek en later in die nacht mijn oudste zoon ook.

verjaardag-2016-copyright-settembrini-publishers-1

Op bovenstaande foto de situatie net ná middernacht: ik ben dan dus jarig, twee zieke kinderen en mijn jongste was wakker geworden van alle tumult beneden. Gelukkig sliep man-lief overal doorheen zodat hij fit was ’s morgens. Ik was beneden bij de ziekenboeg, dus van slapen kwam niet veel!

Heel sneu wanneer je kinderen zo ziek zijn. Mijn dochter kreeg ’s middags nog erg hoge koorts, dus we stonden allemaal achter de beslissing om niet naar Maastricht te rijden en hebben gezellig de dag in pyjama op de bank doorgebracht. Wat gelezen, filmpjes gekeken, spelletjes gedaan.

verjaardag-2016-copyright-settembrini-publishers-2

Gelukkig kon ik zelf nog wel chocoladetaart eten! En (en dat is knap van mij) de taart is nog niet helemaal op, dus wanneer het meezit kunnen we morgen nog een keer mijn verjaardag dunnetjes overdoen en kunnen de kinderen lekker mee-snoepen!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share