Kookboek voor de relatie: proef de liefde

proef_de_liefdeIn dit zinnenprikkelende boek staan 52 verleidelijke gerechten om je lief telkens weer mee te veroveren. Met deze gerechten kun je elkaar een leven lang je liefde betuigen. Kook, deel, geniet en heb lief.

Recensie
Er zitten prachtige foto’s in dit kookboek en ook de lieve en soms sexy gedichten brengen je in de stemming. De gerechten zijn modern en luxe. Je moet wel beiden niet te beperkt in je eetkeuze zijn, want je vindt hier zeker geen standaard dingen. Gebruikelijke afrodisiaca zoals oesters, vijgen en caviaar vind je hierin. Maar ook salade van knol- en wortelgroenten met dilledressing, chips van aardpeer, salade van waterkers en aardbeien, carpaccio van octopus, pompoenrol en een dadel-energiereep.

Begrijp me niet verkeerd. Het zijn allemaal smakelijke gerechten. De een wat moeilijker en tijdrovender dan de ander. Maar het zijn bijna allemaal geen gerechten waar ik mijn eigen Casanova mee kan verleiden. Zelfs niet mijne die echt gewend is aan verschillende smaken en verschillende keukens en doorgaans heel veel groenten eet.

Proef de liefde 3 Proef de liefde 2

Voor mij is Proef de liefde een kookboek dat visueel heel aantrekkelijk is, maar waarvan de gerechten echt niet haalbaar zijn voor een romantisch avondje voor twee. Ja, als iemand anders kookt en je zelf dus niet de hele dag eerst boodschappen moet doen en in de keuken staat. Het zijn zeker leuke en interessante gerechten die je hier terug kunt vinden. Maar voor mij blijven het echt eerder gerechten als je een keertje uit wil pakken als vrienden komen eten of met kerst.

Proef de liefde 1Maar omdat de liefde er vanaf spat en je zeker bij het lezen in de stemming komt, is het zeker erg geschikt als huwelijkscadeau. Voor jongelui die nog niet afgemat op de bank liggen na een weer eens slapeloze huilende baby nacht… Voor die ouders is het toppunt van liefde dat jouw man lekker een pizza bestelt zodat jij niet hoeft te koken.

Proef de liefde – Anya van de Wetering
Kookboek, hardcopy, 154 pagina’s, SNOR
Bestel dit boek hier >>>>

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… …