Bereid een noodplan voor!

Lang leve het internet, want op de nieuwe site www.deoplossingvan.nl vind je allerlei handige en simpele oplossingen voor inbraak, brand en waterschade. Om het te voorkomen, maar ook hoe je de schade kan beperken of het beste er mee om kan gaan. Verzameld van allerlei mensen. Mensen zoals jij en ik, maar ook van politieagenten, ‘Mannetjes van Interpolis’, ex-inbrekers en andere deskundigen. Bijvoorbeeld dat je de afzuigkap beter uit kunt zetten als je gaat flamberen of dat je je adresgegeven niet zichtbaar aan je koffer moet hangen.

Ik heb gelijk mijn eigen tip ingeleverd. Helaas heb ik een keer te maken gehad met een woningbrand en sindsdien heb ik een noodplan voorbereid die ik niet alleen in mijn hoofd heb, maar mijn hele gezin kent. Dus ook mijn kinderen! Want je moet er niet aan denken dat zij kostbare tijd verliest door het zoeken naar een uitgang om zichzelf in veiligheid te brengen. Dus mijn tip: Bereid een noodplan voor!

Heb je zelf ook een goede tip? Je kan hem heel eenvoudig achterlaten op deze website. En het leuke is dat goede ideeën ook nog eens worden beloond door Interpolis!

Kijk op www.deoplossingvan.nl voor goede tips en ideeën of natuurlijk om zelf je idee achter te laten.

  

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Afsluiten van een opstalverzekering

Het is belangrijk om je te verzekeren tegen mogelijke gevaren die je in de toekomst …

Share
Share