Bobo op NickJR

BOBO is al vanaf eind januari iedere schooldag om 11.00 uur te zien op Nick Jr.  BOBO beleeft samen met vriend Tjerk en zusje Krabbel al ruim 50 jaar spannende avonturen in het gelijknamige kleutertijdschrift, wat al generaties lang ongekend populair is bij kleuters tussen de 3 en 6 jaar. En nu is BOBO dan eindelijk op TV!

Aflevering
Zo zien we in een van de afleveringen dat BOBO stiekem een beetje liegt dat hij ziek is, vindt BOBO dat hij heel goed kan zingen terwijl Tjerk en Krabbel daar heel anders over denken en wordt Bobo een lesje geleerd als hij de allerbeste boogschutter wil worden.

Live action

Het nieuwe live-action TV programma zal voortborduren op de strips en tijdschriftverhalen over BOBO. Natuurlijk ontbreken hierin ook niet de moeder van BOBO en Krabbel en Buurman.

Lees ook:
Zoogdieren in beeld
De natuur
Raaf ree, lees je mee?

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Dubbel! in de tuin [recensie]

Eerder recenseerden wij al ‘Dubbel! onder water’ uit dezelfde reeks als het boekje ‘Dubbel! in …

Share
Share