Roller Wheel: rollen in de tuin [recensie met video]

Lente, tijd om buiten te gaan spelen! We kregen ter recensie wel erg leuk buitenspeelgoed toegestuurd: een Roller Wheel!

roller-wheel-recensie-copyright-trotse-moeders-7De informatie van de leverancier (MegaGadgets.nl): Het wiel is gevuld met kleurrijke balletjes die bewegen en op en neer stuiteren zodra je met het Roller Wheel begint te spelen. De Roller Wheel is gemaakt van duurzaam plastic wat zowel binnen als buiten (op het gras) te gebruiken is, kijk natuurlijk wel uit voor scherpe voorwerpen.

Dit opblaasbare reuzenwiel is niet alleen een feest om mee te spelen, het is ook nog zeer leerzaam voor kinderen. Met de Roller Wheel leren ze samen te spelen, hun coördinatie te verbeteren, het zicht wordt gestimuleerd en is goed voor de conditie. De Roller Wheel is makkelijk op te blazen en wordt geleverd met een pomp. De Roller Wheel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

roller-wheel-recensie-copyright-trotse-moeders-1Recensie
Toen mijn 9-jarige tweeling de doos zag waarin de Roller Wheel verpakt zat, wilden ze meteen aan de slag. Helaas voor hen stonden ze op het punt om naar school te gaan, maar eenmaal thuis werd de doos direct opengemaakt en begon mijn dochter de Roller Wheel op te pompen. Er zit een goede pomp in de doos, erg prettig, want zo kun je meteen gaan beginnen zonder eerst nog op zoek te moeten naar een passende pomp!

Zoals je op de foto ziet, kan een kind prima zelf de Roller Wheel oppompen (erg prettig!). En zodra er voldoende lucht in zit, is hij klaar voor gebruik.

Onze tuin loopt iets af, dus werd er bovenaan begonnen. Eéntje ìn de Roller Wheel, één er achter en rollen maar! Eerst langzaam, om te wennen. Er werd flink gegild want het is natuurlijk erg spannend om zo “over de kop” te gaan. Na een paar keer gingen ze steeds sneller.

roller-wheel-recensie-copyright-trotse-moeders-2 roller-wheel-recensie-copyright-trotse-moeders-3

De Roller Wheel is erg stabiel, valt niet halverwege ineens om of zo (tenzij ze dat zelf willen natuurlijk). De oppervlakte is lekker breed en mijn kinderen (ook de oudste van 12 jaar) passen er prima in. Hij ziet er vrolijk uit en de balletjes die in de opgeblazen compartimenten zitten, geven een speels effect.

roller-wheel-recensie-copyright-trotse-moeders-6 roller-wheel-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Hoewel de Roller Wheel na intensief gebruik regelmatig opnieuw moet worden opgepompt (voor eventuele gaatjes zitten er spullen bij om de Roller Wheel te herstellen), mag dat de pret niet drukken. Bijna dagelijks wordt er in de tuin “gerold”, ook door vriendjes en vriendinnetjes. Er heeft zich nog niemand pijn gedaan, het enige waar we voor moeten uitkijken is dat de Roller Wheel niet in de planten rolt èn dat er geen scherpe takken of stenen op de route liggen.

Kijk zelf maar op onderstaande video hoeveel plezier mijn kinderen met deze Roller Wheel hebben:

De Roller Wheel kun je hier bestellen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een heerlijk terras creëer je zo

Nu het zomer is, spenderen we een groot deel van onze tijd thuis in onze …

Share
Share