Hippe Pleister

Wie kinderen in huis heeft, ontkomt er niet aan. Kapotte knieën of ander klein leed. Voor jonge kinderen biedt een leuke pleister een beetje troost, terwijl grotere kinderen zich vaak niet cool genoeg vinden met een pleister. Maar dat wordt vanaf nu anders…

Hippe Pleister
Een goede voorbereiding is het halve werk, dus als je nu alvast wat hippe pleisters in huis haalt, dan kun je ze bij het volgende ongelukje in of rond het huis gebruiken. Diverse soorten prinsessenpleisters (waaronder Lillifee) voor de dames in huis, stoere dinosaurus of piraten pleisters voor de stoere heren. Maar naast pleisters met gewoon een leuke print, zijn er ook ontzettend leuke vormen beschikbaar. Wat dacht je van een paar geinige apenkoppen of lekkere cupcakes? Welke soort je ook kiest, alle pleisters zijn hygiënisch per stuk verpakt en worden geleverd in een schattig of stoer bijpassend blikje.

 

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het …

Share
Share