Ontdek een nieuwe wereld in Dierenpark Emmen

Gezellig naar de dierentuin met de familie is natuurlijk al een leuk uitje op zich, maar door deze actie van Dierenpark Emmen, wordt het nog net iets specialer.

Vanaf 7 juli tot en met 2 september 2012 is er in Dierenpark Emmen namelijk een speciale actie.  In deze periode zal het gehele park in het teken staan van LEGO®. In het park zijn 15 verschillende LEGO modellen verstopt, dit kunnen lego stenen zijn, maar ook LEGO mannetjes en dieren. Tijdens je ronde door het park is het de bedoeling dat jij deze modellen weet te ontdekken. Als je er een hebt gevonden, kruis je op de kaart aan waar je hem hebt gevonden.

Heb je er uiteindelijk 13 van de 15 goed aangekruist op je kaartje? Dan maak jij kans op vrijkaartjes voor LEGO WORLD, dit najaar in Zwolle. Wekelijks worden er maar liefst 25 mensen blij gemaakt met twee kaartjes voor LEGO WORLD. Iedere maandag worden de wekelijkse winnaars bekend gemaakt en ontvangen zij hiervan een persoonlijk bericht.

En dat niet alleen. Uit alle deelnemers die hebben meegedaan met deze leuke actie, wordt ook nog eens een hoofdprijswinnaar getrokken. Deze wint dan een gezinsreis naar het enige echte LEGOLAND in Denemarken! Kom dus naar Dierenpark Emmen en ontdek deze nieuwe wereld zelf!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …