Ga dit weekend -gratis- naar Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 in Amsterdam

Wil jij er bij zijn op 4 en/of 5 mei 2019 in Amsterdam om het Nederlandse team (Triple SSS) en het Belgische team (Last Stock) aan te moedigen? Meld je dan nu gratis aan <klik hier> voor de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup in Amsterdam!

Super Smash Bros. Ultimate is een spel voor Nintendo Switch wat nog niet zo lang uit is. Toch geniet het al enorme populariteit. Het is dan ook erg leuk om te spelen, kijk maar naar onderstaande recensie:

Super Smash Bros. Ultimate [recensie]

En nu zijn er dus heuse wedstrijden waarvan de spannende Europese finale dit weekend in Amsterdam zal worden gespeeld. En jij kunt daar –gratis– bij zijn <klik hier>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Everybody 1-2-Switch! [recensie]

De Nintendo Switch kan makkelijk gebruikt worden om samen met mensen spelletjes te spelen. Je …

Share
Share