NIEUW: Stokke textielcollectie

De babykamer inrichtte als je zwanger bent is een van de leukste dingen om te doen. Ben jij nog opzoek naar inspiratie? Dan is de nieuwe textielcollectie van Stokke zeker het bekijken waard.

De combinatie van speelse kleuren en klassieke patronen maken van de babykamer een opgewekte en levendige ruimte. Stokke’s textielassortiment bevat vele mogelijkheden voor de producten van Stokke maar ook voor universele producten met andere afmetingen.

De ontwerpen van Stokke zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur en de dieren die daar leven. De patronen zijn speels, humoristisch, lief én origineel.

Neem snel een kijkje in het brede assortiment van Stokke met keuze uit bed bumpers, dekbed overtrekken, lakensets slaapzakken, dekens, verzorgingstassen, luiertasjes, bad capes en bad poncho’s.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Smart Home in de babykamer? – Handige tips

Sta je op het punt om te beginnen met het inrichten van je babykamer? Overweeg …

Share
Share