Zwanger met Pasen?

Screenshot 2015-03-27 at 12.16.49Pasen wordt in veel culturen gezien als het feest van de vruchtbaarheid. Extra leuk dus om er aandacht aan te besteden wanneer je zwanger bent of net bevallen! Maar, dan heb je ook je handen vol en ben je vaak minder mobiel… Hoe maak je het dan toch gezellig?

Tip 1: leg de lat niet te hoog. Aandacht voor elkaar is toch altijd het meest waardevolle wat je kunt geven en krijgen!

Tip 2: bestel je boodschappen tijdig, zodat je tijd overhoudt voor leuke dingen, zoals de kamer wat versieren of, wanneer je al kinderen hebt, te knutselen en eieren te verven.

Screenshot 2015-03-27 at 12.26.13Tip 3: kun je tijdens je zwangerschap niet stoppen met chocolade eten en voel je je schuldig nu je alle chocolade-eieren opeet? Bestel dan chocoladefondue met fruit, dan heb je in ieder geval wat vitamines binnen 😉

Tip 4: kijk op AH Allerhande naar eenvoudige en feestelijke recepten, zodat je de maaltijd toch extra lekker maakt zonder al te lang in de keuken te hoeven staan. Voordeel van deze recepten is ook dat je met één muisklik alle ingrediënten in één keer kunt bestellen.

Screenshot 2015-03-27 at 12.15.25Tip 5: laat je boodschappen thuisbezorgen. Je hebt wel wat beters te doen dan in een drukke winkel te zoeken naar alles wat je nodig hebt! Ben je bang dat je duurder uit bent, bedenk dan eens hoe vaak je met allerlei dingen thuiskomt die je helemaal niet had willen kopen, impulsaankopen dus. Door op ah.nl te bestellen, zorg je dat je niet te veel koopt en je kunt ook gebruik maken van de bonusaanbiedingen voor extra voordeel.

Screenshot 2015-03-27 at 12.11.22Tip 6: er is niets mis met kant-en-klaar producten. Bestel bijvoorbeeld deze scharrel kipdijfilet gevuld met asperges (beschrijving van ah.nl: De basis: scharrelkip. Het vlees: heerlijke malse kipdijrolletjes. De vulling: groene asperges en een frisse saus. Zeker weten: met deze rolletjes serveer je iets bijzonders)

Screenshot 2015-03-27 at 12.21.07Tip 7: wil je je huis opfleuren? Koop dan dingen die je ieder jaar opnieuw kunt gebruiken, zoals decoratieve houten konijntjes of een vrolijk tafelkleed (nu in de bonus) wat het hele jaar door fleurig staat!

Screenshot 2015-03-27 at 12.10.32Tip 8: waarom zou je zelf cake bakken wanneer je voor 99 cent echte paascakejes kunt bestellen?

Tip 9: heb je al kindjes? Bestel dan dit leuke Paas-doeboekje mee. Nu ook in de bonus en gegarandeerd dat je wat tijd voor jezelf er door krijgt!Screenshot 2015-03-27 at 12.17.15

Tip 10: wanneer je eieren gaat verstoppen, tel ze dan van tevoren. Zo weet je zeker wanneer je ze allemaal hebt en kom je niet over een maand bij een gesmolten stuk chocolade in folie uit 😉

 

 

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Op zoek naar bloemen en planten?

Wil je graag iemand spontaan verrassen met een cadeautje? Dan wordt er vaak gedacht aan …