Recensie: Super Bubble Bath

bubbleGeef je kind een sprankelend schuimend bad met de TruKid Bubbly Body Wash. Een mild en veilig badschuim dat effectief vuil verwijdert zonder de (gevoelige) huid uit te drogen. Zo staat op de website van “De Knappe Kikker” te lezen over het badschuim dat ter recensie werd opgestuurd.

Recensie

Mijn kinderen houden er van om in bad te gaan, lang in bad te gaan zelfs. En een bad vol schuim is dan wel de meest leuke vorm van badderen. Dus heb ik wel zes keer op het pompje van de badschuim gedrukt en de douche vol op het badschuim gericht. Gelukkig vormde zich een flinke laag schuim, want vaak geldt dat voor eco-producten wel dat ze goed zijn voor je huid èn voor de natuur, maar dat het beloofde schuimplezier voor de kinderen er niet is.

Bij deze Super Bubble Bath is er gelukkig wel schuim, niet zoveel dat ik het “Super Bubble” zou noemen, maar genoeg om lange tijd flinke pret van te hebben. Het schuimbad ruikt erg aangenaam en het is natuurlijk heerlijk te weten dat het niet getest is op dieren, geen parabenen, sls, ftalaten, bpa en gluten bevat en biologisch afbreekbaar is. Eco-vriendelijk en kindvriendelijk, een prachtige combinatie!

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Dagje naar Burgers’ Zoo en Apenkooien [verslag]

Jaaaa, we hadden er zin in om naar Burgers’ Zoo te gaan. Ikzelf ben er …