Intocht Sinterklaas op televisie

sinterklaasSinterklaas komt dit jaar aan in Groningen. Althans….dat is de bedoeling, want wanneer je -zoals ik- dagelijks met je kind(eren) het Sinterklaasjournaal volgt, heb je kunnen zien dat de stoomboot de verkeerde kant op vaart omdat de staf van Sint niet aan boord schijnt te zijn….. Maar, zoals ieder jaar, loopt het uiteindelijk goed af, dus laten we daar nu ook van uit gaan.

De intocht van Sinterklaas en alle Zwarte Pieten, die gelukkig van de VN ook mee mochten varen, is live te volgen. De NTR zendt een speciale, extra lange aflevering uit van het Sinterklaasjournaal op Nederland 3 en op www.zappelin.nl is de intocht met gebarentolk te zien. De uitzending zal om 12.00 beginnen en duurt ruim een uur.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …

Share
Share