Wassen

Ik ga in bad. Ik was mezelf met mijn washandje en mama wast mijn haar. Daarna speel ik nog wat met mijn boot. En dan mag ik in mijn zachte, warme handdoek!

Een boekje vol herkenbare illustraties over wassen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijkse leven van het kind als thema.

Recensie
Een heel leuk prentenboekje voor de allerkleinsten. Mijn dochtertje van 2 jaar vind dit boekje erg leuk. Vooral omdat ze zelf ook zo gek is op water en het bad. De teksten zijn kort en daardoor makkelijk te begrijpen voor peuters.

De tekeningen zijn éénvoudig getekend, waardoor het goed overzichtelijk blijft voor kleine kinderen. Hoewel er niet veel verschillende kleuren in het boekje is gebruikt, zijn de tekeningen erg mooi weergegeven.

Het leuke aan wassen is, dat het zo herkenbaar is wat erg goed aansluit bij de fase van peuters. is dus een boekje wat erg leuk is om voor te lezen aan je peuter.

Wassen – Liesbet Siegers
Prentenboek, hardcover, 12 pagina’s, Clavis

Lees ook:
Schoon water hier, schoon water daar
Hoe herken je waterpokken?
Spetterdespat!

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share