De laatste getuige – thriller door Liv Constantine

Liv Constantine is een schrijversduo: twee zussen (Lynne en Valerie Constantine) die samen boeken schrijven. Volgens mij schrijven ze om de beurt een hoofdstuk, ieder vanuit een ander personage, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. In ieder geval is hun eerste boek:  Het perfecte leven van mevrouw Parrish een van mijn favorieten! En dus ben ik erg benieuwd naar De laatste getuige.

Algemene informatie over De laatste getuige
Geheimen, leugens, verraad… en moord

Kate English heeft het allemaal. Ze is niet alleen erfgenaam van een enorm fortuin, ze heeft ook een fantastische man en dochter, een succesvolle carrière en een jaloersmakend mooie villa.

Maar aan haar volmaakte geluk komt plotseling een einde wanneer Kates moeder dood wordt gevonden, vermoord in haar eigen huis. Dan krijgt Kate een verontrustend bericht: Je denkt dat je nu verdrietig bent… Wacht maar.

Al snel blijkt dat niets is wat het lijkt in de upper class van Baltimore en met alle schandalen, de ontrouw en het verraad die boven komen drijven, stijgt de spanning tot een kookpunt.

Iedereen kan de moordenaar zijn: vriend, buur, minnaar, kennis. En Kate is de volgende op de lijst…

De laatste getuige – Liv Constantine
Paperback, 350 pagina’s, uitgeverij HarperCollins

Mening
Brrr…. spannend weer! Meestal denk ik niet na over “whodunnit” maar door de manier van schrijven zat ik vanaf het begin al (bijna) iedereen te wantrouwen. En toch was de slot weer verrassend. Niet zoals bij het eerste boek van Liv Constantine, dat was echt een plottwist die uniek was, maar toch erg goed. En dit boek was vanaf het begin boeiend. Kortom: ik blijf fan van de zussen Constantine en kijk uit naar het volgende boek. Dit is in ieder geval weer een aanrader!

Hier de recensie van Het perfecte leven van mevrouw Parrish:

https://trotsemoeders.nl/2018/05/het-perfecte-leven-van-mevrouw-parrish/

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share