Jumbo Mens-erger-je-niet vloerspel [recensie]

mens erger je niet jumboHet bekende gezelschapsspel Mens-erger-je-niet is nu ook verkrijgbaar als vloerkleedspel. Met zijn riante afmeting (130 x 93 cm) en de grote ronde speelschijven is het speelplezier groter dan ooit. Met een waterafstotende onderkant, zodat je altijd en overal het spel kunt spelen!

Recensie:
Wanneer mijn dochter uit school komt, valt haar oog direct op de grote rode doos van het Jumbo Mens-erger-je-niet-vloerspel. De mens erger je nietdoos wordt direct van alle kanten bekeken en de tekst wordt aandachtig bestudeerd. Wanneer ze de afmeting leest (maar liefst 130 cm bij 93 cm) wil ze dat kleed wel eens zien.

De verpakking wordt geopend en we halen het vloerspel uit de doos. Daarna is het een kwestie van openvouwen en op de grond neerleggen. De speelschijven blijken nog interessanter, dat is wel wat anders dan die kleine pionnetjes van het bekende gezelschapsspel. Wanneer alles uit de verpakking is, spelen we uiteraard direct een spelletje.

Het vloerkleed leg je makkelijk ergens neer en blijft goed liggen, ook op een gladde vloer. Prettig is dat de onderkant waterafstotend is, zodat je ook buiten het kleed kunt gebruiken. Met een vochtig doekje maak je de achterkant zo weer schoon en vlekken op de voorkant laten zich ook prima verwijderen is onze ervaring tot nu toe. De dobbelsteen en de pionnen zijn van plastic en zijn dus ook eenvoudig te reinigen.

mens erger je niet (2)Het Jumbo Mens erger je niet vloerspel is vooral voor kinderen erg leuk. Naarmate je ouder wordt, zit je toch vaak iets minder comfortabel op de grond. Leuk voor binnen, maar vooral voor buiten. Tijdens feestjes in de zomermaanden waar de volwassenen lekker aan het bijkletsen zijn en de kinderen heerlijk een spelletje kunnen spelen.

Door het grote formaat van de speelstukken en de dobbelsteen, raken deze niet snel zoek in het gras bijvoorbeeld. De doos is een handig koffertje met draagriem waarin je alles eenvoudig opbergt. Zo heb je dit bekende spel altijd bij de hand!

Jumbo Mens-erger-je-niet Vloerspel
Bestel dit spel hier >>>>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share