LOVE – met of zonder chocolade

love-netflix-original-trotse-moeders-copyright-1Dames, hier volgt een onweerstaanbare tip! Trek makkelijke kleding aan, pak een dekentje en wat chocolade (of een bakje aardbeien of allebei) en nestel je op de bank, in je makkelijke stoel, op bed of waar je dan ook maar comfortabel zit en geniet van de nieuwste Netflix Original serie LOVE.

Het klinkt misschien een beetje klef en zwijmelachtig, maar je zult verrast worden door deze serie. Deze is helemaal niet standaard-zoet-romantisch-voorspelbaar, maar geeft een wat meer realistisch beeld van daten anno 2016.

love-netflix-serie-original-streamteam-artikel-copyright-trotse-moeders-1

De serie is door Judd Apatow (bekend van de succesvolle films Bridesmaids, Trainwreck en de serie Girls) gemaakt en hij geeft met humor een herkenbaar beeld van hedendaagse relaties. De serie LOVE bestaat uit 10 afleveringen die vanaf vandaag allemaal gratis beschikbaar zijn op Netflix en ook alleen daar te zien zijn. De serie is opgenomen in Los Angeles en er is al een tweede seizoen aangekondigd!

Hieronder de trailer en de algemene informatie over de serie LOVE:

LOVE geeft een droogkomische en oh-zo herkenbare blik op de zoektocht naar de ideale man of vrouw in de moderne dating scène. De serie vertelt het verhaal van de lieve, nerdy Gus (Paul Rust) en losgeslagen wildchild Mickey (Gillian Jacobs).

Nadat deze twee dolende zielen elkaar ontmoeten, moeten zij navigeren door diverse ongemakkelijke, maar oprecht aanvoelende situaties met betrekking tot intimiteit, vertrouwen, liefde en andere bijkomende zaken.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …