Het grote Sinterklaas versjes en verhalen luisterboek

Bas kan niet slapen. Vanwege morgen.
Dan komt Sinterklaas.
Hij heeft het Piraat, Muis en Beer vanavond uitgelegd.
Zijn knuffels luisterden met open mond.
Bas legde alles uit, over Sinterklaas en de Zwarte Pieten,
De stoomboot en alle pakjes.
‘Dus hij komt morgen met de boot?’ vroeg Piraat.
‘Ja. Helemaal uit Spanje,’ zei Bas.
‘Met een stoomboot vol cadeautjes.’

Met dit luisterboek kom je helemaal in de stemming van Sinterklaas.

Recensie
Het grote Sinterklaas versjes en verhalen luisterboek biedt meer dan alleen liedjes. Verhalen en liedjes worden hier namelijk afgewisseld en samen zorgen ze voor ruim een uur luisterplezier.

De verhaaltjes zijn geschreven door Harmen van Straaten en worden voorgelezen door een bekende stem. Eentje die echt bij de Sinterklaasperiode hoort. Niemand minder dan Jeroen Kramer – de vrolijke verslaggever uit Het Sinterklaasjournaal – leest de verhalen voor. Dit doet hij op een rustige manier, zodat het verhaal goed te volgen is.

Na elk verhaaltje volgen één of soms twee liedjes. Dit zijn allemaal bekende Sinterklaasliedjes die zowel de kinderen als hun ouders nog kennen. Echt de ouderwetse, nostalgische nummers dus. De afwisseling tussen verhaaltjes en liedjes maken dat het een hele gezellige CD is geworden die je met plezier opzet. De liedjes worden uiteraard al snel luidkeels meegezongen, dus zo nu en dan wat rust door middel van stille, luisterende kinderen is ook niet verkeerd voor papa en mama.

Het grote Sinterklaas versjes en verhalen luisterboek is een mooie aanvulling op de Sinterklaas collectie, die ongetwijfeld toch al in huis is.

Het grote Sinterklaas versjes en verhalen luisterboek – Harmen van Straaten
Sinterklaas, luisterboek, 67 minuten, Rubinstein
Bestel dit luisterboek hier via Bol.com >>>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …

Share
Share