Met (klein)kinderen naar de Sprookjescamping in de meivakantie

Kamperen met kinderen, in een caravan of tent, is sowieso een leuke invulling van de meivakantie. Een vakantie op de 5 sterren Sprookjescamping is een onvergetelijke ervaring! Zowel voor ‘echte kampeerders’ als mensen die geen eigen tent hebben of van meer comfort houden, zijn er volop mogelijkheden en voor kinderen is het één groot feest.

Er zijn sprookjesachtige meivakantie arrangementen, zowel voor opa’s en oma’s met kleinkind(eren) als voor gezinnen:

7 dagen kampeervakantie op Sprookjescamping in de meivakantie, klik hier >>>>

8 dagen kampeervakantie op Sprookjescamping in de meivakantie, klik hier >>>>

Magie voor kinderen van 0 – 10 jaar:
Behalve faciliteiten als (buiten- en binnen) zwembaden, (buiten- en binnen) speeltuinen, een campingwinkel en kindvriendelijke eetgelegenheden, zijn er ‘magische’ extra’s. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de diverse animatieprogramma’s die er iedere dag zijn, voor iedere leeftijdsgroep aangepast, bijvoorbeeld door voor de kleintjes rekening te houden met den aandachtsspanne:

  • 0-3 jaar: Magische Elfjes
  • 4-5 jaar: Ondeugende Beren
  • 6-7 jaar: Stoere Draken
  • 8-10 jaar: Buddy’s

Praktisch, hygiënisch en veilig
Alles is gericht op kinderen van 0 – 10 jaar. Van de tochtvrije binnenzwembaden tot de boxen in het waterspeelparadijs en van de praktische baby- en kind sanitaire voorzieningen in sprookjessfeer tot de veiligheidsschommetjes in de speeltuin.

Activiteiten tijdens de meivakantie
Behalve alles wat De Sprookjescamping dagelijks te bieden heeft, zijn er extra activiteiten in de meivakantie. Dit jaar wordt begonnen met Koningsdag waarin uitbundig feest gevierd wordt met oer-Hollandse Koningsspellen.

Feeënbal
Van 28 april t/m 05 mei 2019 is er de themaweek Feeënbal. Ieder jaar vieren de toverfeeën feest met een magische Feeënbal. Ieder jaar zoekt het ministerie naar een geschikte kandidaat. Tati wil zich dit jaar aanmelden. Zal Tati het Feeënbal mogen organiseren?

Nog meer extra’s
Extra activiteiten in die week: Leer dansen met Wanda om tijdens het Feeënbal goed te kunnen dansen. Daarnaast wordt er een gezellig pleinfestijn georganiseerd en wordt deze themaweek op 5 mei afgesloten met het bevrijdingsfestival sprookjesconcert.

Boek nu een sprookjesachtig meivakantie arrangement:

7 dagen kampeervakantie op Sprookjescamping in de meivakantie, klik hier >>>>

8 dagen kampeervakantie op Sprookjescamping in de meivakantie, klik hier >>>>

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …