Echt ‘cool’: de Cool Stool

image013De naam zegt het al, de Cool Stool, een krukje die je tevens kunt gebruiken als koelbox. Ideaal om je drankjes lekker koud te houden tijdens de warme zomerdagen. De inhoud is 39 liter en door zijn dubbelwandige structuur blijft alles gekoeld. In de bodem zit een stop, waarmee u het water kan laten aflopen. Hij is gemaakt van polypropyleen (kunststof), dit maakt hem UV- en weerbestendig en erg gemakkelijk in onderhoud.

Recensie
Ein-de-lijk….Eindelijk is het lekker zomers weer en kan de Cool Stool getest worden voor waar hij voor bedoeld is. Hij staat al een tijdje te pronken in de kamer en heeft al dienst gedaan als verstopplek voor de tweeling ( wat ik uiteraard meteen heb verboden, maar hierdoor weet ik wel dat hij enorm stevig is….), als geheime bergplaats voor spulletjes die weggegooid moesten worden en als hoofdkwartier voor de knuffels bij een top-secret missie.

cool-stool-copyright-trotse-moeders-1Uiteindelijk deed hij dienst als vergaarbak voor Playmobil-poppetjes-zonder-haar, te slijpen potloden, puzzelstukjes die over waren gebleven nadat de puzzel zelf was opgeruimd, twee sokpoppen, een van de riemen van de hond (ik heb me suf gezocht!) en een geheime voorraad chocolade, gelukkig nog onaangebroken.

Deze laatste bestemming ontdekte ik toen ik de Cool Stool buiten wilde gaan zetten en wilde gaan gebruiken. Toen de kinderen uit school kwamen, hadden ze even wat opruimwerk te doen 🙂

Maar… de beloning was leuk: ze mochten zelf wat drinken pakken uit de Cool Stool en ik had er ook voor iedereen een appel in gedaan. Dat vonden ze wel een hele leuke verrassing, wel ‘cool’. De Cool Stool is eenvoudig te openen, ook voor kinderen.

image011De Cool Stool is een grote mand, die geïsoleerd is en waar een stevig deksel op zit. Hierdoor kun je hem gebruiken als hippe koelbox (er zitten ook handvatten aan, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen, leeg weegt hij ook erg weinig). Op de foto op de website van de fabrikant, zit de Cool Stool vol ijsblokje. Super voor wanneer je een feestje hebt, een mega-ijscooler!

Zelf vind ik het praktischer om met koelelementen te werken. Een paar op de bodem, een paar tussen de flessen blikje en pakjes in en je drinken (en eventueel fruit of iets dergelijks) blijft lekker koel, ook wanneer de Cool Stool buiten staat.

Toen we gingen barbecueën, (ja, ook dat kon eindelijk weer eens!), was het drinken nog steeds koel, heerlijk! We hebben de Cool Stool toen als extra stoel gebruikt. Wat ook leuk is, wanneer je bijvoorbeeld ligstoelen in je tuin hebt, is om de Cool Stool er naast te zetten. Als tafeltje-met-inhoud 😉

cool-stool-copyright-trotse-moeders-2

Ik ben helemaal weg van deze Cool Stool. Het gebeurt niet vaak, maar ditmaal deel ik de maximale scoren van 5 sterren uit. Hij is mooi, praktisch en ‘cool’, wat wil je nog meer. Wij gaan er in ieder geval veel plezier van hebben deze zomer, en in de winter staat hij gewoon binnen als extra tafeltje of stoel, want hij ziet er gewoon goed uit.

De Cool Stool Keter is verkrijgbaar in twee kleuren bij Tuinmeubelen.nl
De antraciet versie bestel je hier >>>>
De taupe versie bestel je hier >>>>

Screenshot 2015-06-04 at 21.19.29

Specificaties:

  • Lengte: 44,5 cm
  • Breedte: 44,5 cm
  • Hoogte: 48 cm
  • Inhoud: 39 liter
  • 3 in 1 product
  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • 100% propypolyeen
  • Dubbelwandig
  • 2 jaar garantie

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Terug naar school: Mepal isoleerfles voor kinderen

De vakantie zit er voor een groot aantal kinderen weer bijna op. Omdat de Corona-maatregels …