Lalaloopsy Girls voor “grote meiden”

Screenshot 2014-11-22 at 14.08.06Hallo! Ik ben Mittens Fluff ‘n’ Stuff™. Ik ben gemaakt van een superwarme en pluizige sjaal. Cool, hè? Ik chill graag met mijn ijsbeer en ik ben dol op een beker (of twee) warme chocolademelk… O! En uiteraard een heleboel marshmallows!

Lalaloopsy Girls™
De Lalaloopsy Girls™ zijn een gloednieuwe poppenreeks, gemaakt om nog meer tot de verbeelding te spreken van de fans. De Lalaloopsy™ zijn ondertussen grote meiden geworden en dat betekent dat ze gaan studeren in de Lalaloopsy™ Academy for Learning Arts (L.A.L.A.). Ze volgen magische lessen, slapen samen op een slaapzaal, delen hun diepste geheimen en giechelen heel wat af. Wat er ook gebeurt, ze zijn voor altijd….Stitched Together, Friends Forever!Screenshot 2014-11-22 at 12.01.09

Lalaloopsy Girls Deluxe™
Er bestaat ook een luxeversie van deze Lalaloopsy Girls™ waarbij elke Lalaloopsy Girls™-pop een 2de outfit en extra haaraccessoires heeft. Screenshot 2014-11-22 at 12.17.12Wij kregen ter recensie de Mittens Fluff ‘N’ Stuff™ toegestuurd. Een aantrekkelijke doos vol leuke dingen waar mijn dochter van 8 (uiteraard) meteen enthousiast op reageerde.

Behalve de “oudere” versie van een Lalaloopsy pop zitten er ook weer leuke accessoires in deze verpakking. Zoals we gewend zijn, heeft ook deze Lalaloopsy, door mijn dochter “blauwhaartje” genoemd, een eigen huisdiertje.

Daarnaast zit er een extra outfit in de doos waardoor mijn dochter meteen bezig is met het aan- en uitkleden van “blauwhaartje”.

Screenshot 2014-11-22 at 14.08.51

Mijn dochter weet natuurlijk niets van de gedachte achter deze Lalaloopsy girls, maar in haar spel is te merken dat ze het verschil wel degelijk Screenshot 2014-11-22 at 12.17.23door heeft. Met de andere “kleinere” Lalaloopsy poppen wordt “gemoederd”. Deze Lalaloopsy Girl maakt hele andere avonturen mee, ze gaat op reis, naar de sneeuw uiteraard en breekt een been (toiletpapier zorgt voor gips). Wanneer ze weer beter is, geeft ze een disco-feestje.

Automatisch heeft mijn dochter met deze pop ander fantasie-spel. Spel, behorende bij wat “oudere poppen”. Mooi om te zien, want dat was ook de gedachten achter het creëren van deze nieuwe speelgoedlijn van deze populaire poppen. Screenshot 2014-11-22 at 14.07.51De Lalaloopsy kan zo als het ware ‘meegroeien’ met je kind. Prima concept!

Tot slot was er nog een onverwacht extraatje waar mijn dochter helemaal verrukt van was: wanneer je het haar van deze Lalaloopsy nat maakt, verandert de haarkleur van blauw naar roze. Even werd er getwijfeld of de naam daarmee ook veranderd moest worden, maar “blauwhaartje” mocht haar naam houden!

Lalaloopsy Girl Deluxe
Bekijk op bol.comLalaloopsy “Mittens Fluff ‘n’ Stuff”
Fashion-pop, MGA Entertainment, 22,9 cm hoog, diverse accessoires
Bestel deze Lalaloopsy Girl Deluxe hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Fluffie Stuffiez – pluk je eigen knuffel

Zoals veel Trotse Moeders weten is uitpakken voor veel kinderen een groter plezier dan het …

Share
Share