Wickie Monsteralarm!

monsteralarm1Flake staat in rep en roer! De gemene handlangers van de koning willen al het geld van de Vikingen. Maar Wickie heeft een briljant idee. hij jaagt de schurken de stuipen op het lijf met een vreselijk monster

Recensie
Wickie  is een leuk, grappig en stoer jongetje die altijd slimme en coole ideeën heeft. Samen met Wickie’s vader Halvar , zijn moeder Ylva, zijn nichtje en tevens zijn beste vriendinnetje Ylvi en de trouwe reus Faxe beleven ze heel wat avonturen.

DSC07226Mijn zoon is gek op Wickie de Viking en was dan ook erg blij met dit boek. Voor degenen die niet bekend zijn met de personages, worden de hoofdpersonen eerst voorgesteld in het boek. Natuurlijk kent mijn zoon alle personages stuk voor stuk, maar deze introductie mocht ik niet overslaan met voorlezen. Dit hoorde immers óók bij het verhaal.

DSC07227Het verhaal vind mijn zoon erg leuk. Vooral het stukje van het grote en gevaarlijke monster die de schat bewaard vind hij erg leuk én grappig om te lezen. De illustraties zijn schitterend en levendig.

Wickie Monsteralarm is een geweldig boek voor alle fans van Wickie de Viking. Maar ook een ontzettend leuk boek voor iedereen die van leuke en stoere verhalen houdt.

Wickie Monsteralarm – Gert Verhulst
Hardcover, 29 pagina’s, Studio 100
Bestel dit boek hier >>>>

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Samson & Gert wordt Samson en …. Marie!

“Ik moest kloppen want de bel doet het niet“, zei ik gisteren nog tegen mijn …