Mijn grote ontdekboek

Mijn grote ontdekboek staat vol met bekende dingen uit de wereld voor peuters. Het legt alles uit wat een peuter wil weten: hoe dingen heten, wat ze doen en waar ze horen.
Ontdek samen dit boek vol kleurrijke, vrolijke plaatjes, sleutelbegrippen en leuke spelletjes.

Geef je peuter een leuke, leerzame start: eerste begrippen, eerste woorden, zoek en vind, lievelingsdingen en activiteiten

Recensie
Mijn grote ontdekboek is een geweldig leuk en leerzaam boek voor peuters. De vele prachtige afbeeldingen zijn een lust voor het oog. Peuters zullen al gauw gek zijn op dit boek. Spelenderwijs leren ze woordjes herkennen. Door middel van leuke thema’s ontdekken peuters bijvoorbeeld wat er allemaal op een boerderij te zien is of  op het strand.
Maar ook leerzame spelletjes zoals; zoek de juiste schaduw, wat hoort er niet bij en zoek de verschillen komen aan bod in Mijn grote ontdekboek.
Mijn grote ontdekboek is dan ook een boek vol variatie en dat maakt het boek extra interessant voor peuters.

Mijn dochter van 3 jaar vindt “Mijn grote ontdekboek” erg leuk. De tekeningen in het boek vind ze erg leuk om naar te kijken en aan aan te wijzen wat het is. Maar het allerleukste vind ze de spelletjes. Vooral ‘zoek de verschillen’ en ‘wat hoort er niet bij’ vind ze erg leuk om te doen. Zelfs voor een 3-jarige is er nog volop te ontdekken in dit boek. De titel van het boek is dan ook terecht ‘Mijn grote ontdekboek’.

Mijn grote ontdekboek – Kali Stileman
Peuterboek, hardcover,48 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Dubbel! in de tuin [recensie]

Eerder recenseerden wij al ‘Dubbel! onder water’ uit dezelfde reeks als het boekje ‘Dubbel! in …

Share
Share