BabyGoodLuck – traditioneel gelukshemdje

baby-good-luck-trotse-moeders-1Laatst mocht ik op kraamvisite bij een heel mooi baby’tje. En wat wens je een pasgeboren baby toe? Juist: geluk! Als kraamcadeautje had ik een BabyGoodLuck hemdje meegenomen. Dit is niet alleen een mooi cadeau, maar er zit ook een betekenis achter:

baby-good-luck-trotse-moeders-3Het gelukshemdje, de ‘camicia della fortuna’, werd in Italië oorspronkelijk met de hand gemaakt door “la nonna” of “la zia”, de grootmoeder of tante van de baby. Geef het als origineel zwangerschaps- of kraamcadeau en wees de goede fee aan de wieg van een pasgeboren baby. Het 100% Nederlands design hemdje kan direct na de geboorte al gedragen worden. Daarna kan het bewaard worden voor een leven lang geluk.

In Nederland wordt elke Babygoodluck met liefde gemaakt bij een maatschappelijk verantwoord naaiatelier. Het Egyptische katoen dat gebruikt wordt, is van de beste kwaliteit waardoor alle hemdjes comfortabel, zacht en mooi aanvoelen, en heel belangrijk, dat blijven. Babygoodluck.com is een uniek concept: één artikel, één maat en één kleur.

baby-good-luck-trotse-moeders-6

Het hemdje past en staat daardoor altijd, bij jongetjes en meisjes. Van elk verkocht hemdje gaat €1,- naar het goede doel SOS Kinderdorpen. Je steunt dus ook deze stichting, die zich wereldwijd inzet voor kinderen die er alleen voor staan.

baby-good-luck-trotse-moeders-2 baby-good-luck-trotse-moeders-5

Het gelukshemdje in sereen-wit is online te koop via www.babygoodluck.com. Het is verkrijgbaar in één babymaat: 50-62 (voor 0-3 maanden). Het is echt prachtig afgewerkt, zoals je op de foto’s wel kunt zien en een mooi, symbolisch kraamcadeau.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Kerst 2020

Zoals in vele huishoudens was Kerst 2020 anders dan anders in huize Trotse Moeders. Maar …