Winter en lente modetips voor mama’s

Laatst gaven we je de laatste kledingtrends voor de winter voor kids, maar ook de moeders mogen er warm en toch fashionable bijlopen! Met de kledingtrends van nu in gedachten, geven we je musthaves voor mama’s die snel maar toch stijlvol een outfit willen samenstellen. Maak een statement met een jurk van Geisha, combineer dierenprints met klassieke basics en last but not least: breng een beetje Flower Power in je wintergarderobe! Welke trends hangen er in de winkels, en welke zouden in jouw kledingkast moeten hangen?

Fashion waar je het warm van krijgt
Je wilt makkelijke combinaties, maar toch mooie outfits. Met de trendy producten van o.a. Marc Cain en Geisha combineer je gemakkelijk verschillende prints en materialen, en kun je laagjes dragen die je warm houden en waar je niet lang over na hoeft te denken. Wat moet er voor de komende seizoenen zeker in je garderobe hangen? We geven je alvast wat inspiratie!

Voor elk figuur: Geisha jurken
Het staat vrouwelijk en werkt flatterend bij ieder figuur: kleding van soepele stoffen zoals zijde en satijn. Met een goede jurk als statement ben je in vrijwel één stap klaar. De soepelvallende jurken van Geisha met prints zijn ook tijdens de koudere seizoenen met een panty prima te dragen, en dankzij de verschillende designs kun je ook al langzaam in een wat fleurigere stemming komen.

Dierenprint kun je altijd doordragen
Ook dierenprints doen het nog steeds in elk seizoen goed. Geisha en Marc Cain hebben een aantal jurken met dierenprint in verschillende kleuren in hun assortiment waarmee je de winter en lente prima doorkomt. Of je nou kiest voor natuurlijke tinten, of juist een extra twist aan je dierenprint jurk wil geven: opvallen zul je zeker, en dat mag ook! De classic panterprint verdwijnt nog lang niet uit het straatbeeld, en ook Jane Lushka heeft daarom altijd mooie basics met leopardprint in hun assortiment.

Terug naar de jaren zeventig
Nostalgie naar het verleden duikt opnieuw op, en de fleurige items vinden langzaamaan de weg naar de winkels en je kledingkast. Ze maken je wintergarderobe binnen een handomdraai lenteproof, en geven je een beetje Flower Power! Het voorjaar van 2020 staat dan ook in het teken van de jaren zeventig. Op de catwalk kozen de grote namen voor veel aardetinten, suède en bohemien accessoires. Met een flare pants van Jane Lushka en een blouse van Marc Cain stel je in een handomdraai een look samen die past bij de laatste trends, maar ook vooral lekker zit.

Je eigen stijl
Natuurlijk hoef je niet elke trend te volgen, en kun je elke trend ook helemaal naar je eigen wens en stijl stylen. Met een paar goede basic items kom je al een hele weg, en deze kun je verder aanvullen met trenditems en musthaves om je look af te maken. Werken met laagjes in de winter en lente is het makkelijkste: je kunt dan eenvoudig je outfit warmer maken, of een laagje uittrekken wanneer de zon zich weer langzaam maar zeker durft te laten zien.

Hoe dan ook: je ziet er het mooist uit, wanneer je je comfortabel voelt in een stijl die bij jou past. Welke trends spreken jou dit seizoen het meeste aan?

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Paard beschermen tegen de kou? Dit moet je erover weten

Je paard tegen de kou beschermen in de winter Wil je je paard beschermen tegen …